Nou prefect la Buzău. Decizie luată azi de prim-ministrul Grindeanu

Doar câteva săptămâni a rămas vacant postul de prefect, după eliberarea din funcţie a penelistei Aurelia Mitrea. Noua numire a fost oficializată în şedinţa de guvern din această după-amiază după cum se poate vedea din comunicatul emis de guvern şi prezentat alăturat. 

E vorba de şefa din ultimii ani de la Garda de Mediu Buzău, Carmen Ichim. Ichim are atuurile experienţei de conducere a unei instituţii publice, ştie bine judeţul şi instituţiile pe care le va coordona şi cu care va colabora.

Faţă de alte numiri din trecut, alegerea de astăzi este inspirată, există cel puţin garanţia că Ichim nu se va face de râs precum alţii.  Rămâne de văzut cât de mult este pusă pe treabă şi în ce măsură va pune în prim plan interesele comunităţii în detrimentul influenţelor venite din partea unor politicieni sau oameni de afaceri influenţi.

În activitatea de la Garda de Mediu a primit un minus pentru că nu a reuşit să reducă zgomotul produs de cluburile unor influenţi oameni de afaceri  din oraş. 

Auraş Tereacă

 

loading...

Un comentariu la „Nou prefect la Buzău. Decizie luată azi de prim-ministrul Grindeanu

  • Ete fleoșc, Marițo. Chiar așa, cu ce i-or fi având la mână pe alde Ciolanu nelipsitele din fruntea bucatelor deconcentrate cu sute de milioane de lei pe lună de la stat, veșnicele bugetare de lux Adriana Petcu, Cecilia Manolescu și Carmen Ichim? Au cumva au fii, rude mari prin justiție, pe la curțile de apel pe unde țin sub fund dosarele Urbis și alte astfel de atuuri?! Mai faceți-vă, mă, jocurile astea murdare și pe la voi pe acasă, nu numai pe spinarea noastră, capsomanilor!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.