Nou. S-au pus indicatoarele. Iată unde


De câteva zile indicatorul „acces interzis” a apărut pe strada Traian Vuia dinspre stadionul Gloria (Bd. Mareșal Averescu).

Strada Traian Vuia devine astfel cu sens unic, accesul fiind interzis din capătul Pieței Crâng.

Sensul corect este cel dinspre Spiru Haret (Școala nr. 15) unde s-a amplasat de asemenea un indicator rutier.

Decizia înființării sensului unic s-a luat din cauza mașinilor parcate pe carosabil, care făceau dificilă traversarea străzii atunci când se întâlneau două autovehicule din direcții diferite.

Decizia municipalității a fost bine primită de șoferi, mai puțin de cei de pe Aleea Zorilor – din cartier – care vor trebui acum în weekend, atunci când se închide Bd. N. Bălcescu – să ocolească până pe Spiru Haret (singura cale de acces).

Tot cu sens unic a devenit de câteva zile și strada Sculpturii pe tronsonul dintre strada Victoriei și strada Aurorei.

De asemenea, decizia s-a luat din cauza mașinilor parcate pe stradă care făceau dificilă și chiar periculoasă parcurgerea acestui segment, mai ales că a fost asfaltată anul trecut și se circulă cu viteză.

sens unic Sculpturii (3)

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  A scăpat Mercedesul în autobuz  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Nou. S-au pus indicatoarele. Iată unde

 • CORECT, O BUNA FLUIENTA DE ACEASTA DATA. PUTIN CATE PUTIN, SE FACE ORDINE IN CIRCULATIA DIN BUZAU. E O BUNA INITIATIVA A PRIMARIEI IN COLABORARE CU SERVICIUL CIRCULATIE. BRAVOOOO

  Răspunde
 • Te bucuri firule, ce sa faci și tu… Dar sa fi stat pe Aleea Zorilor și sa fi venit sâmbăta sau duminica dinspre Micro XIV și sa ocolești atâta amar de drum sa ajungi acasă, cum ți-ar fi?! Noroc ca se poate intra dinspre Piața Crâng, făcut dreapta pe lângă blocul E1, apoi stânga pe strada cu case, iar stânga pe strada Vânători, pe urma poți ieși în Traian Vuia, pe lângă blocul F2… Nevoia te învață!

  Răspunde
 • Din cate stiu eu strada Sculpturii e intre Victoriei si BUGEGI.
  De ce tronsonul Aurori-Bucegi din aceeasi strada nu l-a lasat tot sens unic daca tot e pus pe facut numai sensuri unice si a inceput sa faca numai sensuri unice pe unde asfalteaza.

  Problema cu sensurile unice e ca te face sa dai turul cartierului ca sa ajungi in curtea ta sau in parcarea de langa bloc. Adica mai mult timp in trafic, mai mult consum, mai multa aglomeratie pe strazile cu sens dublu, ca trebuie sa intri printr-un singur loc in cartier.

  Răspunde
 • Poate era mai simplu sa îi amendeze pe aia cu mașini parcate pe carosabil…Deh or fi fost piloși pe la primărie. …

  Răspunde
 • Pai si in Dorobanti si in Micro 3 si in alte locuri au uitat sa monteze indicatoare la iesirile din parcarile dintre blocuri sau iesirile.din unitatile scolare iar oamenii nu respecta niciun sens unic. Aspect verificat in trafic!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.