Nou sens giratoriu în Buzău. Azi dimineață s-au pus indicatoarele

În această dimineață, muncitorii de la Urbis Serv au montat indicatoarele rutiere prin care intersecția din fața gării CFR Buzău a devenit oficial „SENS GIRATORIU”.

Rondul e destul de amplu, diametrul – între borduri – fiind de 30 metri. În plus, se va mai amenaja un inel exterior – un metru de la bordură – cu pavele.

Înființarea rondului e un lucru bine-venit, el fiind cerut de mulă vreme de șoferi.

În plus, în mijlocul rondului se vor aduce (pe modelul „avionului de la Carrefour”) în săptămânile următoare o locomotiva de epocă (model Malxa 1934) și un planiglob (care va informa că orașul Buzău este – conform unor noi calcule matematice care țin cont de faptul că Pământul este turtit – cel mai mare din România situat pe paralela de 45 de grade).

loading...

3 comentarii la „Nou sens giratoriu în Buzău. Azi dimineață s-au pus indicatoarele

  • Evident, Pamantul e plat. Iar Buzaul e miezul, centrul planetei, sau farfuriei planetare, cum ar veni. Toate paralelele si parasutele trec pe aici. Nu mai zic de avioane si locomotive. Ca zice primarul destul!

  • Pământul nu numai că e plat, dar primii oameni pe pământ au fost dacii care s-au stabilit la Buzău în grădina Maicii Domnului. Ei au inventat de la curentul electric până la sensurile giratorii. Și paralela 45 tot dacii au inventat-o.
    Acum scuzați-mă puțin. Mă duc să-mi iau medicamentele.

  • Mai are sa pună tun, tanc, ostas cu pușcă și îmbogățim orașul cu obiective ca în Transnistria… Se vede ca e vechiul, totuși rămâne vechi..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.