Nou sens unic instituit de azi în Buzău. Deocamdată, nimeni nu-l respectă! Patru mașini într-un minut pe interzis (vezi foto)

În această dimineață lucrătorii de la Urbis Serv au purces la montarea indicatorului „acces interzis” pe strada Ciochinescu, intrare dinspre Spiru Haret. 

Reporterul buzoienii.ro a stat cinci minute în preajma intersecției și a numărat doar în primul minut patru autovehicule care au intrat pe interzis (vezi foto mai jos).

În acest interval un singur șofer a văzut indicatorul rutier, a oprit înaintea lui și a dat înapoi pentru a nu intra pe interzis.

Același indicator apare pe strada Ciochinescu și la cincizeci de metri distanță, după intersecția cu două alei din cartier. Nici semnificația aceluia nu este respectată.

Probabil, vor mai trece câteva săptămâni până când șoferii care tranzitează zona vor observa indicatorul rutier și vor înțelege să respecte semnificația lui. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

Anunt sensuri unice (1)
loading...

3 comentarii la „Nou sens unic instituit de azi în Buzău. Deocamdată, nimeni nu-l respectă! Patru mașini într-un minut pe interzis (vezi foto)

  • Pe aia din primarie care fura milioane de euro nu ii fotografiati,dar simpli cetateni imediat cand fac cate o greseala..rusine.

  • Am intrat si eu astazi pe interzis, si dupa ce am intrat m-am intrebat cu este sa circul normal si mi-am raspuns singur. Ori primaria este cu capul, ori eu fumez ceva tare. Daca vrei sa intri pe aceastra strada trebuie sa fii pe sensul de mers xxl – Bariera Ploiesti pentru ca daca vii din barierea ploiesti catre xxl ai interzis la stanga.

    Acum daca vrei sa intri pe acea strada trebuie sa faci un ocol foarte mare – sa ajungi pe strada col. Buzoianu si apoi dreapta pe Unirii

  • Merge si din spiru Haret, Ciucurete, aleea din capăt, Ciochinescu, Aleea Patriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.