Nou supermarket în Buzău

Terenul a fost cumpărat în schimbul a 1,5 milioane de euro pe str. Transilvaniei de LIDL România de la Romcarbon Buzău.

Mai multe clădiri, inclusiv poarta de acces Nr. 1 în fabrică au fost demolate în ultimele săptămâni.

A fost emisă și Autorizația de Construire, astfel că în acest an în Buzău se va construi LIDL 3 (vezi schița de mai jos).

Noul centru comercial va beneficia de 120 de locuri de parcare cu acces dinspre str. Transilvaniei și Fundătura Salcâmilor (dinspre str. Constituției).

Intrarea și ieșirea din supermarket vor fi facilitate de înființarea unui semafor la intersecția străzii Transilvaniei cu Răscoalei.

Pentru traficul din Buzău, LIDL 3 e un lucru bun, va mai reduce puțin din aglomerația de pe Bd. Unirii Nord – rond avion, unii clienți din Micro XIV și Transilvaniei + Simileasca urmând să se oprească aici.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Nou supermarket în Buzău

  • Întâi reparați și voi str.Rascoalei!
    Sau dacă nu o reparați măcar frezati asfaltul ca și asa aproape ca nu mai exista!

    Răspunde
  • Domnule primar ,domnilor consilieri,domnule(d na) arhiet sef nu mai dați astfel de autorizații în oraș,și așa sufocat de aglomerație.De la chimica până la clubul polițiștilor,demolam toate dughenele,făceam 4 benzi,e o arteră de intrare în oraș,la fel as proceda cu soseaua Spătaru.Marile magazine au loc în zonele limitrofe.Ce caută OMV, McDonald’s in buricul orașului?…unde erau băncuțe,spatii verzi!?E un oraș de câmpie,e loc pt toți ,poate ne mai tine Pământul,poate aveți copii și nepoți (nu vor pleca toți)faceți proiecte de viitor .Luati exemplu capitale,orașe din Europa (Austria, Elveția de ex).Daca tot am intrat în vorbă faceți un pasaj subteran in zona Unirii cu piata agro,ar fi o ,,bula de oxigen,,in zona.Nu uitați zonele limitrofe (și aici plătesc oamenii taxe)….mergeți în Brașov să vedeți cum arată ultima casa,bloc,la periferie,strada ,luați exemplu.Revin la subiectul postării,anulați proiectul Lidl,relocat in alta parte, țineți cont și de o consultare publica nu mai dați autorizații direct pe semnătura ,,că primarul,,!Vedeți talmeș balmeș din zona foștilor legumiltori,m5 spre M3,sunt de-a valma materiale de construcții,case de locuit,spălătorii, ateliere auto,nu e bine.Conceptul de modernizare pt viitor e vraiște,luativa consilierii arhitecți,vizionari.Fac o paranteza marea firma străbag,nu a făcut nivel la ultimul strat de bitum,și a trebuit să înalțe toate gurile de canal pe Al industriei.Mai am de zis dar m-am enervat.Tineti cont de opiniile publice.Daca faceți treabă, completați cu cca 500m de la giratoriu până la pod.Va trimit mesajul și dv direct!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.