Nouă amânare. Patron Integral: „Nu se poate mai devreme!”

Azi, la inaugurarea pasajului de pe Bd. Unirii, a fost prezent și Victor Vasilescu, patronul firmei Integral.

Evident, ziariștii prezenți l-au întrebat pe proprietarul firmei de construcții și când va avea loc inaugurarea podului de la V. Pașii (obiectiv realizat de acceași firmă).

„Cel mai devreme în decembrie. Dacă nu putem în decembrie, atunci la începutul anului viitor. De ce se amână ? Pentru că, tehnologic, nu se poate altfel. Avem 36 de cicluri de turnare până la finalizarea podului. O veste bună e că avem toată tabla în curte, se lucrează acum în hală la ultimul segment de tablier. Luna viitoare sperăm să le punem sus și pe aceste trei bucăți, adică a doua jumătate a podului”,a spus Vasilescu.

Podul ar fi fost gata acum dacă nu s-ar fi întâmplat incidentul din iunie anul trecut când viitura de pe Buzău a afectat segmentele de tablier aflate la picioarele podului.

Unul dintre segmentele de tablier (jumătate din segmentul trei a fost luat de apă!) a fost compromis (tablă îndoită!), fiind necesar să se comande noi foi de tablă.

Această operațiune a durat mai bine de șase luni (tabla – dintr-un oțel special și „groasă în carne” nu se face în România), mutând astfel inaugurarea podului înspre 2021.

Anunțul de azi îl va nemulțumi pe șeful CJ Buzău, Emanoil Neagu, care spera că podul va putea fi deschis în septembrie


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

3 comentarii la „Nouă amânare. Patron Integral: „Nu se poate mai devreme!”

  • Era de așteptat, așa se merge în România, ne apucăm de treabă , apoi terminăm când vrem noi. Azi reziliem contractul cu “Trei Paduchi SRL” și o încredințam unei firme serioase, plus plata de penalități. La ce ritm de lucrări este, era imposibil să fie terminat la timp. Firmă de casă PSD, așa că se poate!

  • Ar trebui sa plateasca niste penalizari mari pentru intirzierea destul de mare ( un an si jumatate ) de la pod; nu natura e de vina pentru greselile lor

  • Circul cu podul de la Vadu-Pasii continuă. Merg la serviciu în fiecare zi pe podul CFR și văd cum se lucrează la pod. Ar fi fost o minune dacă îl terminau anul acesta. Cel mai probabil va fi gata la jumătatea anului viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.