Noua atracție a parcului Iazul Morilor. VIDEO

„Mor de dragul lor”, ne-a scris în această seară o doamnă care locuiește la unul din blocurile situate vizavi de Iazul Morilor.


Explicația oferită e că o rață sălbatică s-ar fi stabilit pe unul din lacuri și, astfel, au apărut cei nouă bobocei. Totuși, rața sălbatică nu a fost văzută ori fotografiată.

UPDATE. „Nu sunt boboci de rață sălbatică, ci de rață domestică. Cineva a făcut o glumă și le-a adus aici, rățuștele ar trebui luate de acolo”, e părerea unora dintre cei care au văzut imaginile.

Doamna, căreia îi mulțumim, ne-a trimis fotografiile de mai sus, dar și un filmuleț, filmat de la balcon, cu noile animăluțe de pe lac:

De săptămâna trecută, lacurile de la Iazul Morilor găzduiesc și o sută de pești colorați, donație a unui buzoian:

Dacă peștii colorați se vor „aclimatiza” acolo, donatorul e pregătit să aducă o mie de astfel de pești în lacurile de la Iazul Morilor.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Noua atracție a parcului Iazul Morilor. VIDEO

 • In Crâng este o rață salbatică cu vreo 10 boboci pe heleșteu.

  Răspunde
  • Sunt cel puțin două rate, văzute de mine deunăzi, una cu vreo 7 – 8 boboci iar cealaltă cu minim 12.

   Apropo, cei de la Iazul Morilor au și „rață” ori sunt de capul lor, ceea ce ar fi foarte nasol pentru ei ?

   Răspunde
 • Sunt foarte frumoase, dar, din pacate, lipsa de educatie a celor care vin sa le “admire” este maxima. Parintii le izgonesc, cu pietre si bete, spre amuzamentul copiilor: “sa vada si cel mic cum inoata”. Copiii le alearga dintr-o parte in alta, dau cu pietricele cand ratustele intra la adapost… etc.

  Răspunde
 • Acum ca au dispărut, sa o căutați pe doamna care murea de dragul lor. Fericire dacă se găsesc acolo și nu în burta maidanezilor care haituiau deunăzi pe acolo.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.