Evoluție excelentă pt. Valentin Munteanu. Probabil, ultimul meci la Gloria

Era minutul doi al meciului când reporterul buzoienii.ro intra în grabă pe stadion.

„Uite, îi vezi pe ăștia doi. Sunt de la Dinamo. Au venit să-l urmărească pe Valentin Munteanu”, au fost primele cuvinte auzite de reporter. Care nu s-a mirat deloc, aripa Gloriei fiind într-o formă excelentă cu goluri în ultimele două deplasări (la Petrolul și Csikszereda).

Ce a urmat ? Vali Munteanu, știind probabil la rându-i că e urmărit, a reușit un meci de excepție, marcând – din acțiune – toate cele trei goluri ale Gloriei.

Mai întâi a întors de la 0-1 la 2-1 după două lansări în adâncime (care au valorizat viteza sa deosebită) și două execuții pe lângă portar.

Apoi, în ultimul minut, Vali Munteanu a desenat o diagonală din stânga în dreapta, care a cuibărit mingea în plasă. Bucurie în tribune, Gloria a egalat la trei.

Vali Munteanu are 30 de ani și a reușit 9 goluri în cele 21 de etape ale sezonului de toamnă.

În mod normal, după această evoluție, cei de la Gloria se vor trezi în zilele/săptămânile următoare cu o cerere de transfer.

„Relația mea cu Dinamo e mai veche, am mai fost dorit acolo, am avut și un contract semnat cu ei, dar atunci am ales Pandurii. Nu știu nimic acum de acest interes, eu nu prea cred mai ales că ei caută jucători tineri. Ce vă pot spune e că eu sunt dinamovist de mic. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, dar să știți că mie îmi convine și la Gloria, mă simt foarte bine aici”, a spus Vali Munteanu la finalul meciului.

Publicată de Stiri Buzoienii – Buzau pe Sâmbătă, 7 decembrie 2019

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.