Nouă facilitate oferită buzoienilor care merg cu autobuzul

Facilitate importantă oferită, din februarie, buzoienilor care circulă cu autobuzul.

Gică Toader, director Trans Bus: „Din februarie introducem portofelul electronic. Asta înseamnă că buzoienii vor putea încărca pe cardurile Trans Bus ce sumă doresc. De exemplu, dacă cineva pune pe card 60 de lei va beneficia de 30 de călătorii în interiorul orașului (n.r. o călătorie costă 2 lei). Avantajul e că în acest fel călătorii scapă pentru o perioadă mai mare de grija de a-și cumpăra bilet”.

Cardurile vor putea fi cumpărate și încărcate de călătorii buzoieni de la tonetele Trans Bus din oraș – cu începere din februarie.

Va continua evident și posibilitatea oferită călătorilor de a-și face abonamente – tot pe bază de card.

Înlocuirea vechilor abonamente – pe hârtie – cu carduri a început cu pensionarii din oraș care beneficiază de gratuități (pensie sub 2500 de lei). Aceștia își pot procura pe toată durata lunii ianuarie cardurile de la cele 7 tonete Trans-Bus. În acest fel, călătoriile gratuite le vor intra automat, pe card, lună de lună.

7 puncte de emitere carduri: Poarta Crâng, Gară (Tohăneni), Unirii BIG, Piața Centrală, Catedrala Sf. Sava (Bisericuța Copiilor), Bazar și Piața Dorobanți.

Trans Bus e firma Primăriei Buzău care s-a modernizat cel mai mult în ultimii ani. În 2017 și chiar 2018, transportul public din orașul Buzău era încă dependent de „căpușa” maxi-taxi. De atunci s-au achiziționat în jur de 100 (!) de autobuze, iar acum s-a modernizat și sistemul de taxare.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Nouă facilitate oferită buzoienilor care merg cu autobuzul

  • FELICITARI DLE GICA!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.