Nouă instituție din Buzău, afectată. Angajat de 56 de ani, confirmat cu C-19 după ce s-a simțit rău

După ISU (ieri), coronavirusul a ajuns azi, oficial, și la ISJ.

Un angajat de 56 de ani al Inspectoratului Școlar (inginer, responsabil cu achizițiile) a fost confirmat cu C-19. Bărbatul s-a simțit rău zilele trecute, a prezentat simptomatologie, astfel că a fost testat.

Inspectoratul a fost închis până luni pentru dezinfecție.

Bărbatul – care nu știe de unde a putut lua virusul – lucra în același birou cu o doamnă care a intrat în izolare la domiciliu.

Deși DSP a cerut în mod explicit ca doar această angajată să intre în izolare, mai mulți angajați ai ISJ – care au intrat în contact cu inginerul – vor sta acasă două săptămâni, pentru mai multă siguranță.

„E adevărat ? Ce trebuie să facă profesorii care trebuie să vină la ISJ ? Ar trebui să fim informați”, sunt mesaje trimise azi reporterului buzoienii.ro de mai multe cadre didactice.

Numărul cazurilor de la Buzău cu C-19 a urcat azi până la 151 după depistarea a două noi cazuri în secția ORL a spitalului (medic și infirmieră – CLICK AICI pt. detalii).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Nouă instituție din Buzău, afectată. Angajat de 56 de ani, confirmat cu C-19 după ce s-a simțit rău

  • Pai nu se lauda primarul ca suntem cel mai sigur oras? Parca spunea ca a luat masuri de nu s-au mai vazut in lumea asta.

  • Nu spunea primarul ca nu trebuia carantinat cartierul Posta? Se pare ca ne vom infecta cu totii pana la urma…

  • A luat primarul măsuri, cum să nu ia, dar uite că virusul nu a știut de măsurile luate, sau le-a ignorat…

  • De ce mai sunt trimisi inspectorii in scoli, sa ne imbolnaveasca si pe noi? Sa ii dezinfecteze, sa ii izoleze, sa ii testeze.

  • Până una alta, nu am văzut nicio demisie sonora pentru modul cum au fost scăpate lucrurile de sub control! Cu alte cuvinte, „las-o ca merge asa” si „noi rămânem iar ca…”. Nu-i nimic domnilor politicieni, ceasul scadentei se apropie – promit ca la următoarele alegeri va taxez rău de tot!
    @Anonim: deși nu-l simpatizez, până una alta primarul orașului a fost singurul care chiar s-a zbătut să facă ceva, așa cum s-a priceput el…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.