Nouă investiție cu fonduri europene la spital. „Se vor dota 26 de cabinete”

După proiectul construcției noului UPU și a modernizării blocului operator, o nouă investiție importantă va ajunge la Spitalul Județean.

„E vorba de 2,3 milioane de euro ce vor fi folosiți pentru dotarea cu aparatură medicală și mobilier a tuturor celor 26 de cabinete medicale din ambulatoriul Spitalului Județean. După semnarea contractului, urmează licitația, apoi achiziția și montarea echipamentelor. Termenul este luna mai 2021, dar sunt convins că vom termina mai devreme”, a anunțat Emanoil Neagu.

Al doilea proiect cu fonduri europene, după modernizarea UPU, semnat în ultimele două săptămâni

„Se vor reduce timpul de diagnosticare și tratament, numărul de pacienți redirecționati către alte centre medicale și numărul de internări. Vor avea de câștigat și pacienții spitalului, întrucât actualele dotări din ambulatoriu vor fi folosite pentru cei internați”, a adăugat și Claudiu Damian, directorul Spitalului Județean Buzău.

Cl. Damian: „Nu va fi afectată activitatea cabinetelor, dotarea lor se va face după 15.30, în afara programului cu pacienții”

Următorul anunț privitor la Spitalul Județean va fi cel de reluarea a lucrărilor pentru modernizarea blocului operator.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.