Nouă rromi amendați. Iată de la ce a pornit scandalul


Scandal în această după-amiază la Spitalul Județean

Un grup de rromi din Calvini s-a manifestat violent și zgomotos după ce o rudă de-a lor a murit pe parcursul zilei.

Țiganii au acuzat personalul medical și a fost nevoie de intervenția poliției și a jandarmeriei pentru potolirea scandalagiilor.

La fata locului au fost direcţionate imediat, mai multe patrule de politie şi jandarmerie, ocazie cu care au fost identificate 20 de persoane ce se manifestau necorespunzător.

În urma intervenţiei la faţa locului nouă persoane au fost sancţionate de jandarmi pentru tulburarea liniștii publice cu amenzi în valoare totală de 4100 de lei.

Astfel de incidente au devenit un lucru comun, aproape în fiecare lună forțele de ordine fiind solicitate să intervină fie de către angajații firmei de pază, depășiți numeric, fie de către personalul medical.


Citește și articolul: Modă nouă. Nu se mai fac drifturi ci „liniuțe”. Iată VIDEO

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Nouă rromi amendați. Iată de la ce a pornit scandalul

  • Se știe că oamenii etniei amintite mai sus ,au un temperament mai vulcanic așa ,sar la bătaie una două ,sau dacă nu se lasă cu bătaie ,te fac albie de porci și tot te umilesc .De unde vin pornirile astea ,nu știu ,poate lipsa de cultură ,sărăcia ,băutura spiritul de frondă ,adevărul e că e de preferat să nu te bagi în litigiu ,pentru că nu ai nici o șansă .Speranța stă tot la oamenii legii ,care și ei săracii sunt făcuți cu ouă și cu oțet ,țiganii oricum nu respectă uniforma și porcăiesc pe oricine se pune cu ei ,dar ăștia sunt ,nu-i putem pune la zid .Și nici de vorbă bună nu înțeleg .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.