Nouă stație de autobuz în Buzău. Aici opresc cele mai multe autobuze din oraș

De astăzi a devenit funcțională noua stație de autobuz amenajată în vecinătatea magazinului Kaufland Sud.

Tot de astăzi autobuzele de pe traseele 3,4,5 și 10 își vor extinde traseul cu o buclă pe care o vor face din intersecția semaforizată din Bariera Ploiești până la giratoriul de la Kaufland Sud.

Primăria și Trans-Bus urmăresc ca în acest fel autobuzele de pe cele patru trasee să aibă mai mulți călători și, în acest fel, să se vândă mai multe bilete și să se câștige mai mulți bani.

O altă țintă este de a-i determina pe unii buzoieni să-și lase mașinile în parcare și să vină la cumpărături cu autobuzul.

În acest fel, se încearcă diminuarea traficului din oraș și, mai ales, ridicarea presiunii existente pe giratoriul din zona marilor centre comerciale din Unirii Nord.

Citește și articolul: Satisfacție în aceste zile pentru criticii primarului Toma. „Sigur le-a luat dracu’ pe toate!”

E de văzut în ce măsură – în perioada următoare – vor exista buzoieni care să coboare ori să urce din noua stație. La un moment dat se va trage linie și se va decide asupra oportunității acestei inițiative.

Deocamdată, buzoienii care ajung în intersecția semaforizată din Bariera Ploiești vor remarca o inflație de autobuze care intră ori ies de pe șoseaua către Kaufland Sud.

Tot la Kaufland Sud ajunge și autobuzul nr. 1, cel care are acolo capăt de linie. Pe cheltuiala magazinului s-a amenajat vizavi de patinoar și o nouă stație de autobuz.

Citește și articolul: Știrea zilei la Buzău! Au început să circule! De bucurie, un domn a împărțit de dimineață flori

Citește și articolul: Cei de la Trans-Bus au rămas mască! Iată cu cât le-au crescut încasările după eliminarea maxi taxi de pe traseul 1!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Nouă stație de autobuz în Buzău. Aici opresc cele mai multe autobuze din oraș

  • Ne pare rau ca am luat din nou abonament pe traseul nr 4 de oarece noi cei ce iesim de la munca la ora 15 suntem nevoiti sa asteptam in statie inca 15 minute un mijloc de transport dupa care mai mergem inca 20 -25 minute pana ajungem pe Unirii statia ACR dupa un program de 8 ore de munca nu se poate asa ceva am dat 50 RON pe abonament ca sa ajung mai repede pe jos ar fi cazul sa modificati ora de plecare de la Comat la ora 15 va multumim

  • E bună inițiativa ,să vedem și cât de eficientă este .

  • Daca se muta ora de plecare la ora 15:00 muncitorii care lucreaza in zona respectiva ar trebui sa mai astepte mult si bine pana vine altul. O solutie ar fi inca un autobuz care sa plece mai devreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.