Noutate! În atenția buzoienilor care vin cu mașina la talcioc

La intrare

De câteva zile sistemul cu bariera din parcarea din fața Drăgăicii a fost pus în funcțiune.

Cei care vin cu mașina la talcioc trebuie ca la intrare să apese pe buton pentru a obține tichetul pe care este afișată ora la care s-a făcut accesul.

La finalul vizitei, șoferii trebuie să achite taxa de parcare, în funcție de durata în care au staționat. Pentru o oră se plătește 2 lei.


La ieșire

De notat că primele nouă minute sunt gratuite, considerându-se că nu trebuie să plătească aceia care au de lăsat o persoană ori un pachet și doar au tranzitat parcarea.

De asemenea s-a luat în calcul și ipoteza în care șoferul nu a găsit un loc liber și a trebuit să părăsească parcarea.

Un alt lucru pe care șoferii e bine să-l știe e că toneta la care trebuie să plătească la final nu e poziționată în dreptul barierei de ieșire (cum ar fi fost mai facil), ci în dreptul porții de acces.

De aceea, trebuie să treacă mai întâi pe la chioșc pentru a plăti și după aceea să meargă la mașină. Altfel, va fi nevoit să oprească în fața barierei (blocând astfel ieșirea) și să meargă pe jos până la chioșc și înapoi.

Deocamdată parcarea cu plată funcționează doar între 07.00 – 16.30, cât timp există un funcționar care să o deservească. La plecare, acesta ridică bariera. Însă în curând va fi pus în funcțiune și un automat, poziționat chiar lângă chioșc, astfel că șoferii vor putea să-și achite taxa singuri, iar perioada de taxare extinsă.

Citește și articolul: Soluție pentru reducerea coloanelor de tiruri și a autovehiculelor de gabarit mare parcate de domeniul public

După punerea în funcțiune a barierei, parcarea s-a golit de mașinile samsarilor de autovehicule. „Au mai rămas doar vreo nouă mașini de vânzare, restul și le-au luat. Probabil că proprietarii ăstora nouă nu au aflat încă. Dacă nu vin nici săptămâna asta mașinile vor fi ridicate”, ne-a spus o funcționară. 

Citește și articolul: Ți se poate întâmpla oricând și ție. Sute, mii de buzoieni ar avea șanse crescute de supraviețuire dacă s-ar înființa și la Buzău

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Noutate! În atenția buzoienilor care vin cu mașina la talcioc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.