Noutate în Crâng

De câteva zile au ajuns în Parcul Crâng, aproape de intrarea principală, două containere.

Cele două containere, dotate cu toate cele necesare, vor înlocui vechea toaletă publică.

Vechea toaletă din Crâng, posesoare a unor mirosuri înțepătoare de care nu mai putea scăpa va fi demolată zilele următoare

În locul ei se vor monta cele două containere:

Cu astfel de containere, bine întreținute, a fost rezolvată problema toaletelor și din celelalte parcuri din Buzău: Tineretului și Marghiloman.

Toaletă nouă în Parcul Marghiloman

O toaletă nouă, subterană, se va realiza și în Piața Dacia

Sub punctul de informare turistică va funcționa de anul viitor o toaletă subterană

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Noutate în Crâng

 • Dl TEREACA poate mentionati ca in Parcul Marghiloman grupul de toalete este sub cheia unei doamne si nu este deschisa decat pt putin timp ziua .

  Răspunde
 • BOSS, e o minciuna ce spui. Toaleta din Parcul Marghiloman de la inaugurare este deschisa pe tot parcursul zilei. Doar pe timpul noptii este inchisa. Cred ca programul oficial e de la 8 la 20.
  Eu de cate ori am fost in trecut in acel parc am vazut ca e deschisa toaleta. Ba mai mult, e toaleta frecventata de cei de la politia locala, jandarmerie si politia nationala. deseori m-am nimerit acolo in timpul zilei cand veneau acestia si parchau langa si utilizau toaleta aceea.
  E de inteles de ce pe timpul noptii se inchide, mai ales ca acolo in parcarea de la Marghiloman se strang noaptea tot felul de indivizi ce parcheaza acolo si carora li se pare cool sa distruga lucruri.

  Răspunde
 • Oare nu era mai bine ca toaleta de la intrarea Balcescu sa fie renovata, nu daramata, iar cele doua containere toaleta sa fie instalate in mijlocul parcului, in zona Urbis, si in zona Conacului unde este nevoie mai mare de ele?
  Daca stai langa lac sau la locul de joaca si ai o nevoie, te scapi pe tine pana ajungi la poarta de intrare de la Balcescu, cred ca e 1 km distanta pana acolo.

  Mai trebuie mentionat ca n-ar fi o idee rea sa trimita politia sub acoperire pe aleea aceea cu toaleta, e plina aleea aceea ce duce in Micro14 de drogati, pedofili si homosexuali destul de inaintati in varsta ce stau toata ziua pe acea alee si hartuiesc copiii si tineriii (si nu numai) ce trec pe acolo. Stau mai mult in zona intersectiei cu aleea spre casa padurarului.

  Răspunde
 • Măi, fraților..e nebunie curată cu toaleta aceea din Crâng. Cea veche stă încuiată de mai mult timp, vedem când va fi demolată, iar toalete noi stau încuiate..cu panglica pe ele! În timpul ăsta unde credeți că își fac vizitatorii parcului „treaba mică” (probabil și pe „cea mare”, la o adică!)..??!! Fix acolo..în zonă.. în tufișuri ori chiar și pe aleea respectivă!! Asta în timp ce la câțiva pași numai, la poarta Crângului, se servește bere, înghețată.. numai bun..bun!! Este incredibil..și nimeni, dar absolut nimeni, nu se sesizează!! Dar cum Buzăul e „Open City” ne mai mirăm..?!

  Răspunde
 • Pe perioada caniculei Primaria sa ia masuri de inchiderea Spalatoriei de pe Frasinet , unde consumul de apa ar trebui oprit ( Zi si noapte) , se poate circula cu masinile ( mertane, bmv – uri uzate }si mai prafuite TREBUIE OPRIT JAFUL DE APA !!!!!!!!
  E spre binele tuturor buzoienilor din oras si la sate……..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.