Noutate în trafic. Din sens unic devine cu dublu sens de joi dimineață

De joi dimineață strada Garoflid dintre „corabia” ANAF și Primăria Buzău va deveni cu dublu sens.

Marți, strada s-a asfaltat după ce a fost lărgită (prin îngustarea trotuarului), miercuri s-a făcut marcajul, iar joi dimineață se va îndepărta indicatorul de acces interzis dinspre ANAF înspre Primărie.

Modificarea va ajuta la fluidizarea traficului din zona centrală (după eliminarea restricțiilor actuale de circulație) și vine în continuarea înființării străzii noi dintre Baroul de Avocați și Catedrala Sf. Sava.

Primăria Buzău a emis azi și un comunicat de presă legat de acest subiect.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Noutate în trafic. Din sens unic devine cu dublu sens de joi dimineață

 • Mi-era teama ca trece carantina si virusul si nu mai ajungem sa circulam in dublu sens pe strada… Garfield…
  A venit la fix anuntul asta, exact ce ne trebuia la vreme de criza, ca pe celelalte le rezolvasem.

  Răspunde
 • A ZAPACIT ORASUL PRIMARUL , NU STIE CE SA MAI MODIFICE : NUME DE STRAZI SENSURI UNICE , ASA ZISE RONDURI (DE RAHAT ) , AM VORBIT CU CINEVA DE LA URBIS CE MI-A SPUS CA HOTARARILE IN ACEST SENS ,SUNT LUATE IN EXCLUSIVITATE DE PRIMAR ,OAMENII DE PRIN COMISII NEAVAND CURAJUL SA I SE OPUNA IN NICIUN FEL .

  Răspunde
 • Klaxxy
  Nu inteleg ce legătură are carantină cu dublu sens
  Poate ma lămurești , dar sa fie ceva logic , nu politic

  Răspunde
 • @ Anonim
  Exact asta ma intreb si eu. Ce treaba are dublul sens ACUM, cand ar trebui ca toate energiile sa fie directionate catre protejarea cetatenilor. Cumva bine-statatorii din Palatul Comunal nu puteau actiona eficient daca nu aveau trafic in dublu sens pe strada… Garfield? Nu cumva sunt (alti) bani aruncati in vant?
  P.S. Va sugerez sa cititi regulile limbii romane privitoare la buna cuviinta! Intre oameni civilizati, care nu se cunosc, NICIODATA apelativul nu poate fi „Tu”. Chestie de educatie…

  Răspunde
 • Domnule reporter, vă rog să mergeți pe segmentul de stradă prezentat în imagine pentru a vedea în ce hal s-a asfaltat partea carosabilă. În bătaie de joc, pe banii noștrii. Nu mai există lucrări de calitate, nu mai există un control al calității?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.