Nr. 1 în branșă, la Buzău. Performanță în 4 ani!

E tânără, frumoasă și isteață.

„Ambițioasă, serioasă și perseverentă”, adăugă ea.

E vorba de Mihaela Tănase, 32 de ani, o dâmbovițeancă, din Titu, căsătorită la Buzău.

În patru ani, firma ei de turism, Mihaela Travel, a ajuns nr. 1 în branșă în jud. Buzău. Mai jos aveți dovada, primită zilele trecute la Topul Firmelor.

„Mi-au plăcut călătoriile de mică. Dar și să fac bine oamenilor. De-asta am urmat cursuri și am devenit asistentă medicală. Dar, când să mă angajez, am realizat că nu pot face asta în România. Nu spun mai multe, cine e isteț pricepe. Atunci, m-am întors la prima pasiune, turismul și am aplicat la facultatea de Geografie și Turism”, povestește Mihaela.

La decernarea premiului pt. firma nr. 1 din turismul buzoian

„Am luat-o de jos. M-am angajat ca agent la o firmă din Buzău. În curând, am realizat că pot face și eu asta. Împreună cu soțul am înființat Mihaela Travel. Cu multă muncă și seriozitate, am crescut afacerea an de an. Agenția are acum două birouri în Buzău și sucursale la Rm. Sărat, Găești, Titu, Ianca și Mizil”.

În afacere, soțul se ocupă cu partea de marketing și transport. Mihaela Travel deține de un microbuz propriu (8+1) și se poate folosi și de unul mai mare (19+1)

Mihaela Travel și-a crescut an de an cifra de afaceri, profitul și numărul de angajați. A ajuns la 11, devenind cea mai mare agenție de turism locală. De la vânzarea de bilete a altor agenții a ajuns să organizeze propriile sejururi.

Ultima achiziție a agenției. Un apartament în Mamaia Nord. Alte 15 apartamente din blocul de mai sus sunt la dispoziția agenției din Buzău

În concluzie, când e vorba de vacanțe – în țară ori străinătate, city-break ori circuit, buzoienii ar face bine, mai înainte, să solicite oferte agențiilor de turism Mihaela Travel.

În foto, agenția de la intersecția Prutului cu Bd. Unirii. Al doilea birou din Buzău e pe str. Ion Băieșu

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Nr. 1 în branșă, la Buzău. Performanță în 4 ani!

  • Ai puterea să vezi mai mult decît vede omul răpus de viața de zi cu zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.