„Nu a acceptat internarea. A murit la domiciliu”

Ministerul Sănătății a confirmat primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical.

„Este vorba despre un ambulantier în vârstă de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. Bărbatul a prezentat simptomatologie COVID 19 în data de 24 martie 2020. A fost testat și a primit rezultatul pozitiv in data de 30 martie 2020. Acesta a fost izolat la domiciliu și nu a acceptat internarea. Nu avea alte afecţiuni cronice”, a precizat Grupul de Comunicare Strategică.

În prezent, un număr de 699 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus.

„Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru își exprimă regretul față de această pierdere și transmite condoleanțe familiei. Ministrul Sănătății este alaturi de personalul medical din cadrul SAJ Suceava”.

Bilanţul deceselor în rândul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns azi la 198 după ce în ultimele ore au fost confirmate 13 decese noi. Astfel, pe parcursul întregii zile, anterior decesului ambulanţierului, fuseseră confirmate nu mai puţin de 21 de decese.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.