Nu a văzut rondul! Ce substanță periculoasă transporta

De la cinci dimineața și probabil până înspre prânz rondul din Hanul lui Țintă a devenit inutilizabil.

Asta din cauza unei șoferițe de 46 de ani din jud. Prahova. În timp ce pilota cisterna dinspre Ploiești spre Buzău, șoferița nu a văzut (la timp) rondul din Hanul lui Țintă!

Vezi FOTO + VIDEO mai jos trimis de pompieri :

La impactul cu rondul, cisterna s-a răsturnat pe o parte.

Substanța transportată este un diluant denumit “white spirit”. Prezintă pericol de explozie, dar și de intoxicare.

Zeci de pompieri buzoieni (5 echipaje de salvatori) au fost trimiși de urgență la fața locului pentru izolarea zonei, protecția și limitarea scurgerilor de substanțe, respectiv reducerea riscurilor existente.

În sprijin a fost solicitat și a ajuns un echipaj de cercetare CBRN din cadrul Unității Speciale de Intervenție în Situații de Urgență – Ciolpani.

Acum se încearcă – cu o macara – repunerea cisternei pe roți.

De asemenea o altă cisternă ar urma să preia cu ajutorul unei pompe încărcătura. Așadar, traficul va mai fi blocat câteva ore.

UPDATE. 13.15: Cisterna a fost remorcată, traficul a fost reluat.


loading...

7 comentarii la „Nu a văzut rondul! Ce substanță periculoasă transporta

 • e o vorba: ai îmbătrânit degeaba…..
  cam asa a făcut si stimabila domna conducatoare de tir….
  ps. sa ii dea Dzeu multa sănătate si putere sa cutreiere drumurile patriei inca 100 de ani

 • Sa se uite pe tahograf si sa vada cu ce viteza circula d-na soferitza cu cisterna. Se stie f bine cat de instabile sunt cisternele la viraje bruste……[Leo]

 • Pt tov Leo:
  Văd că eviți cu încăpățânare să ne luminezi, pe noi, plebea…să ne spui, din adâncul înțelepciunii tale de bolșevic, unde și în ce țară a performat comunismul pe care îl proslăvești acum cu gura plină…tocmai tu, un șobolan roșu, care pretinde că în Dec ‘ 89 se giugiulea cu un AK47 în interesul “revoluției”… Care a fost motivația…cumva frica de a nu fi lăsat pe dinafară de tovarășii din spatele loviturii de stat ?
  Că în rest știm cu toții că voi , parveniții și nomenclaturiștii regimului comunist, sunteți cu adevărat singurii care regretați Epoca De Aur. Știm….ești fost șef de întreprindere ( venerat de clasă muncitoare), erou al muncii socialiste, erou al “revoluției”…trădător deghizat în blana unui lup moralist.
  Nu cumva a dat la A3/ RTV că vinovat pt accidentul cu cisterna este Iohannis ???

 • Doamne cati comentatori!!
  Cum să vadă săraca soferită sensul giratoriu daca in zona e o beznă totală.Circul de minim 10 ori pe luna noaptea pe acolo si daca nu esti buzoian nu stii ce va urma.Cei de la CNADNR ar trebui sa plateasca aceasta paguba deoarece imediat ne incaseaza bani de la asigurare daca intram in parapeti sau sensul giratoriu dar iluminatul nu stiu sa-l faca de peste 6 luni de zile.Acum 2 saptamani etam la cateva sute de metri in spate si am vazut live cum un turism a intrat direct in parapeti.Am coborat sa-i ajut pe oameni si confirmau ca nu s-a vazut nimic din cauza noptii.Domnule Tereaca publicati o opinie a celor de la drumuri sa confirme cati bani au luat pentru a remedia zona si de cand nu finctioneaza.

 • Ha, ha! Eu zic sa mearga pana la capat si sa puna un copil sa o conduca, de ce sa ne limitam la femei?

 • D-lui @Oxjenitin cu toata dragostea:
  Vezi qiorbannis ca ti-am raspuns la intrebarea care te freaca de doua zile la un alt articol, dar nu mai stiu la care. Cauta singur. Vad ca altceva nu te mai intereseaza. Sunt sigur ca nici noaptea n-ai dormit, asteptand raspunsul meu.
  Sper sa iesi din sevraj dupa ce o sa-l citesti. Daca nici dupa asta nu reusesti, directia Sapoca sonelule. Inseamna ca doar baile reci si socurile electrice sunt singura solutie…….[Leo]

 • Nu i-ai raspuns omului NIMIC CONCRET.
  Doar eschive, ca de obicei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.