„Nu, apa nu-i mică!” | Vezi AICI unde s-a înecat

Un buzoian de 40 de ani s-a înecat azi după-amiază pe un lac de excavație din vecinătatea râului Buzău – pe raza satului Potoceni (comuna Mărăcineni).

La fața locului, ca om, nu poți rezista decât câteva secunde. Mai multe rude, copleșite de durere (adulți, vârstnici și chiar copii) îl plâng pe decedat.

„Nu, apa nu-i mică deloc. Chiar când am plecat noi, au venit ei. După o jumătate de oră am auzit ce s-a întâmplat și ne-am întors. Balta asta e periculoasă. Adâncimea diferă în funcție de cum s-a excavat. Aici poate avea un metru, mai încolo nițel cinci. Dacă nu știi să înoți o pățești”, au explicat câțiva dintre băieții de pe margine.

Asta e balta, văzută din satelit, unde s-a întâmplat tragedia. Se ajunge aici pe strada Fermei din Potoceni
Prieteni de-ai victimei și curioși adunați în jurul lacului

Acum, trupul bărbatului a fost ridicat de cei de la „Morgă”.

A fost prima victimă a scăldatului în jud. Buzău din această vară.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „„Nu, apa nu-i mică!” | Vezi AICI unde s-a înecat

  • Vinovații principali sunt spagarii de la Apele Române, ăștia trăiesc din șpăgi de 30 ani, și-au făcut case, și-au luat masini din comisioane, de 30 ani închid ochii la infracțiunile făcute de cei ce excavează și au balastiere începând de la Săpoca și până la Stăncești. Chiar nimeni nu vede prăpădul făcut de aceste firme, nu vedeți distrugerile și dezastrul ecologic din această zonă, chiar nici un procuror cu cohones nu ii poate pune la punct. Ăștia au făcut drumurile praf cel puțin DJ203K. Trăiască șpaga !!! Continuați tot așa și vom avea surprize care mai de care. Luați atitudine !!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.