„Nu avea comorbidități”. Profesor de 55 de ani cu coronavirus, decedat la spital.

Bărbatul de 55 de ani cu test pozitiv (și fără comorbidități, conform anunțului DSP Buzău) decedat în urmă cu trei zile este Dan Sarafolean, profesor de Istorie și Educație Civică, la Școala nr. 1 și Școala nr. 5.

Profesorul a mai predat și la școala din cartierul Mihai Viteazul. Este soțul dnei Nicoleta Sarafolean, director la Șc. nr 5 Dionisie Romano.

Decesul a atras atenția presei locale în urmă cu două zile, atunci când DSP a anunțat că „nu avea comorbidități din relatările spitalului și aparținătorilor”. DSP Buzău a mai anunțat că pacientul a fost internat inițial la Buzău., iar de aici transferat la Victor Babeș, la București.

Răstimp s-a aflat că ar fi avut totuși probleme cu inima și două stenturi, dar pentru montarea acestora nu mai e nevoie de operație.

Înmormântarea va avea loc mâine la Cimitirul Catolic din Buzău.

loading...

6 comentarii la „„Nu avea comorbidități”. Profesor de 55 de ani cu coronavirus, decedat la spital.

  • Mai frate chiar nu se sesizeaza nimeni din judetul asta ca lucrurile au luat-o razna ???Am ajuns printre primele judete !Mai avem un pic si facem 1000!Avem mai multe si ca judete care au populatie aproape duble fata de noi!Aloooo autoritatile ,ce faceti????

  • Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească pe profesorul Sarafolean plecat prematur, în floarea vârstei la numai 55 de ani! Cele două stenturi nu reprezentau o comorbiditate, se trăiește mult și cu 6-8 stenturi întrucât medicina intervențională a evoluat foarte mult. Întrebarea ar fi cum și unde a fost infectat cu blestematul covid. Condoleanțe doamnei Sarafolean și fiicei.

  • John, DE CE intrebi autoritatile ce sa faca ?!
    Intreaba-i pe toti de pe strada ce fac EI, fiecare, pentru stoparea raspandirii virusului !
    Cel mult poti intreba CCR-ul de ce este singura institutie din lume (!) care a dat voie pozitivilor sa iasa pe strada cand „vrea muschii lor” !

  • România, era singura tara democrată din Europa care interna pacienții forțat. Nici psihopatii, care comit orori nu sunt internați cu forta, decat dupa decizia unui judecător. CCR a respectat constituția României, asa ca indreptati luneta spre altcineva. Nu cred ca ar trebui să se creeze precedentul in urma caruia, un guvern, sa emita ordonanțe în care oamenii sa fie luați de pe stradă pentru ca poarta pantaloni scurți sau mai stiu eu ce. Ha sa fim o țară ca afară, nu asa doreati?

  • In loc de Covid 19 să punem Ebola. Mai susțineți așa de tare dreptul de a nu fi internat cu forța? Așa suntem noi, un neam de deștepți…

  • Dane I…., sau mai bine lasa…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.