„Nu avem dreptul să le furăm copiilor un an din viață!”

Venit la Buzău pentru lansarea campaniei electorale a PSD, Marcel Ciolacu a fost întrebat ce părere are despre decizia închiderii școlilor – luată de guvernul Orban.

„O nouă greșeală. Acest guvern continuă să ia cele mai proaste măsuri. Suntem pe contrasens cu țările civilizate din Europa. Am văzut și recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății de a se păstra școlile deschise. Nu avem dreptul să furăm copiilor un an din viață. Sunt incompetenți, nu au știut după șase luni în care au închis școlile cum să facă bine lucrurile”, a criticat Ciolacu.

Pe lângă școli și licee de luni s-au închis și grădinițele. Doar creșele au fost lăsate să funcționeze.

Decizia guvernului de a închide toate școlile a stârnit o polemică aprinsă pe facebook. Unii cetățeni o susțin, alții, dimpotrivă, consideră că e o eroare.

„Înțelegem să fie închise școlile acolo unde sunt focare. Dar să închizi școala dintr-un sat de munte, acolo unde nu există niciun caz pozitiv, e o aberație”, susțin ultimii.

loading...

2 comentarii la „„Nu avem dreptul să le furăm copiilor un an din viață!”

  • Deci după Ciolacu au dreptul să moară sau să rămână cu sechele după covid.

  • Politica e o mare c…! Iar noi suntem niște pioni cum le convine lor! A închis Firea Bucureștiul la un vantulet, ploicica .. Când erau 3 cazuri de covid, acum ca sunt în opoziție tipa ca nu trebuie închise școlile la 10000 de cazuri pe zi. Mari smecheri! Și unde sa meargă oamenii,? În spitalele distruse de voi în 30 de ani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.