Nu e consilier, dar nu lipsește de la nicio ședință: „Sunt primul pe listă, aștept să se elibereze un loc!”

E mereu ferchezuit și parfumat, la costum și cravată, serios și nelipsit de la ședințele CJ Buzău.

Ai zice, la cât de atent e la subiectele discutate, că e consilier județean. Doar că nu stă pe scaunele din față, destinate consilierilor.

Personajul nostru se numește Bogdan Vasilescu și acum nu mai e consilier, deși a fost.

Între 2012-2016, Vasilescu a activat consilier din partea PPDD, deși pe final de mandat s-a stricat cu șeful de organizație Silviu Roșioru.

Acum, Vasilescu e aspirant la demnitatea de consilier județean, iar prezența la ședințe se datorează faptului că vrea să fie pregătit atunci când îi va veni sorocul:

„Sunt primul pe listă la PSD. Cum se eliberează un loc, hop și eu. Deocamdată aștept, dar vin la toate ședințele pentru a fi bine informat. Sunt pe locul 25 pe lista consilierilor PSD. Ar fi trebuit să fiu deja consilier, urma să fiu pus mai în față pe listă. Dar înainte de alegeri, Silviu Roșioru, cu care mă judec și acum, a răspândit prin oraș zvonul că aș fi trecut la PSRO. Până am apucat eu să dezmint, cei de la PSD au modificat lista. Când s-a lămurit, m-am trezit abia pe locul 25”, a explicat, azi, Vasilescu.

Despre el se știa că este bucureștean, dar a ținut să precizeze că, demult, s-a mutat la Smeeni, de unde îi este soția. Întrebat cu ce se ocupă, Vasilescu a precizat că are mai multe faceri mai mici, printre care și comerțul cu deodorante.

 

loading...

3 comentarii la „Nu e consilier, dar nu lipsește de la nicio ședință: „Sunt primul pe listă, aștept să se elibereze un loc!”

  • Făcătorul ăsta de bine public să se ducă în alt județ, să se pună la dispoziția altora mai fraieri că noi suntem lămuriți de aventurieri din ăștia. Să vândă deodorante în alt județ că aici oricum el miroase urât. Cine l-a pus pe lista de candidați să și-l ia acasă la el. Mersi, nu avem nevoie de precupeți din ăștia. Avem destui de-ai noștri, mai adunăm și de pe la București?

  • Păcat de el, e un mare om politic, ce-or fi avut cu el de nu l-au pus măcar primul pe listă la deputați, că era mai bun ca Sorin Lazăr, ce să facă el acilea în Consiliul Județean? El e făcut pentru politica mare!

  • Pingback:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.