Nu e glumă! Ghici pe ce stadion de fotbal din orașul Buzău s-a făcut această poză! Iată cum arată acum arena (galerie foto)

Da, nu e o glumă, fotografiile din cadrul acestui articol au fost realizate azi pe un stadion din municipiul Buzău.

Pe teren n-au crescut doar bălării, ci chiar copaci, e vorba inclusiv de câțiva nuci.

Vorbim aici de stadionul Constructorul, cunoscut și sub titulatura de Concas, care ar fi trebuit, la momentul proiectării, să fie mai mare chiar decât stadionul Gloria.

De câțiva ani, proprietarul, anume Primăria Buzău, a lăsat stadionul de izbeliște. S-a furat tot, tribună metalică, tabelă de marcaj, gard împrejmuitor.

Inclusiv tribuna de beton a fost distrusă, țiganii valorificând de aici fierul-beton.

Cum pe teren nu a mai jucat nimeni fotbal, în câțiva ani aici au crescut chiar copaci, nu doar bălării. La mijloc, gura lumii vorbește, că au fost și niscai interese imobiliare, iar în loc de teren de fotbal ar fi trebuit să apară un cartier de vile.

Săptămâna trecută în Consiliul Local s-a aprobat ca acest stadion să treacă în administrarea Liceului Sportiv din Buzău.

„Da, știu ce e acum acolo. Șerpărie. Dar, încet, încet, o să-l refacem. Important e că Primăria Buzău a acceptat să ni-l dea nouă. O să punem gard împrejmuitor, o să forăm pentru a face instalație de udat terenul, vom reface vestiarele, tot ce trebuie. O să mă ajute și primăria să scoatem toți copacii, să desțelenim terenul pentru a pune gazon”, aanunțat Cătălin Cighir, directorul LPS Buzău.

După ce în mandatul său de director, LPS Buzău s-a ales cu o modernă sală de sport și chiar cu un hotel, Cighir are ambiția de a dota liceul inclusiv cu un modern stadion de fotbal.

Citește și articolul: Undă verde pentru noua Gloria. Turturică: „De mâine aducem jucători. Obiectiv: promovarea!”. Primul meci, sâmbătă, în nocturnă!

Apoi, se vor emite pretenții și vizavi de performanță sportivă și de formarea unor sportivi valoroși la LPS Buzău.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.