emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Nu e o glumă. Iată care e legătura

Acum e o parcelă dreptunghiulară unde trăiesc câteva găini și sunt depozitate niște lemne.

Dar pe aici ar putea fi cea mai bună cale de acces auto spre noul LIDL care se construiește în Bariera Ploiești.

Se știe (după ce varianta înființării unui giratoriu care să înlocuiască semafoarele a fost respinsă) că pentru a ajunge la magazin, viitorii consumatori vor trebui să ocolească pe la rondul de la Kaufland Sud.

O altă variantă propusă de cititori e ca LIDL să cumpere acest teren care ar permite accesul auto – mai facil – dinspre strada Carol Davila.

E varianta cea mai ieftină pentru LIDL întrucât în rest de-a lungul străzii sunt construite case.

Pe str. Carol Davila accesul la LIDL Sud s-ar face lesne venind atât dinspre Bd. 1 Decembrie, str. Independenței și Aleea Industriilor cât și de pe Bd. Unirii și Bd. Mareșal Averescu – accesând semaforul din Bariera Brăilei.

Rămâne acum ca reprezentanții LIDL să studieze această variantă și, dacă o consideră potrivită, să demareze negocieri cu proprietarul terenului de la nr. 14.

Inaugurare în aprilie

Altfel, lucrările la LIDL Sud avansează. Se lucrează în două schimburi și s-a început construcția zidurilor din cărămidă.

Inaugurarea e programată cel mai târziu în luna aprilie, înainte de Paști.

Concomitent, în Buzău, se lucrează intens în aceste zile și la prelungirea Aurora Mall pe fostul teren viran dinspre Kaufland.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Și-a luat „țeapă” de la stat. I s-a oferit prețul unei perechi de pantofi CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Nu e o glumă. Iată care e legătura

  • Dorim si iesire directa din zona Sala Sporturilor spre sensul giratoriu, aproape de podul peste raul Buzau. Evitam astfel aglomeratia de pe str.Frasinet si decongestionam sensul giratoriu din zona Carrefour..

  • O idee proasta.
    Decat sa intri pe drumul ala mai bine te duci la giratoriu Kaufland, iesi mai ieftin si mai rapid pe un drum bun.

    Daca te uiti in parcarea Lidl Brosteni numai masini bune, oameni cu bani, te intalnesti acolo numai cu patroni, primari, viceprimari, prefecti, subprefecti, consilieri locali si judeteni, politisti, generali, avocati, medici… oameni cu bani, pentru care a economisi 1 mililitru de combustibil nu ar fi chiar un tel in viata, desi exact astia vor fi nesimtitii care vor taia linia dubla continua sa intre mai rapid in noul Lidl. Doar cei care muncesc pe bani si n-au pile sa le faca disparute eventuale amenzi vor respecta legea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.