Nu e prea mult doar pentru „lipsă de activitate” ?

E o informație care s-a scurs în presă despre decizia conducerii PNL Buzău de a-l exclude pe consilierul municipal Liviu Barbu pentru „lipsă de activitate”.

Atenție, nu o excludere din Consiliul Local, unde ar fi fost poate de înțeles, ci una totală – din partid.

Or, o astfel de măsură pare una exagerată, mai ales că Liviu Barbu – totodată șeful organizației de tineret – susține că n-a fost chiar așa lipsit de activitate.

„Se poate verifica, de la începutul anului am lipsit la doar două ședințe CLM, din care una extraordinară, pusă de la o zi la alta. Iar în ședința în care am lipsit a trebuit să plec în străinătate și am informat în prealabil. De asemenea, se poate verifica, am cotizația plătită în avans, până la sfârșitul anului. Sunt probabil singurul consilier PNL Buzău care a propus un proiect complex, cel cu afișajul stradal, gândit și redactat personal, fără să mă fi inspirat de la alții”, a spus Liviu Barbu.

„Fostul” membru PNL susține că va ataca deciziile de excludere din partid și CLM, atât în justiție dar și în forurile superioare ale partidului.

„În statutul partidului scrie că sancțiunea excluderii se poate lua doar în cazul în care se aduc prejudicii de imagine partidului sau unui lider important al acestuia. Nu există niciunde o astfel de declarație ori atitudine publică de-a mea”, a adăugat Barbu.

Deocamdată „fostul” consilier PNL susține că nu a primit niciun act de partid referitor la excluderea sa și că a aflat „doar din presă”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.