Nu era mai bine s-o facă de prima dată ?


Cel puțin două amenzi de câte 200 de lei a primit proprietarul gardului de pe str. Colonel Buzoianu (lângă sediul USR).

Poliția Locală a considerat că mesajele de amenințare cu spargerea roților autoturismelor erau ilegale.

„Proprietarul a fost sancționat cu amendă între 200-1000 de lei pentru amenințarea cu acte de violență împotriva bunurilor și persoanelor de natură să tulbure liniștea și ordinea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora” – comunicat Poliția Locală Buzău.

Cele două amenzi de câte 200 de lei au fost date pe 23 și 24 mai, la rând urmând o amendă mai mare – de 500 de lei – în caz că proprietarul refuza să le dea jos.

Reporterul buzoienii.ro n-a mai urmărit subiectul, dar ieri, un cititor i-a trimis fotografia alăturată.

Se poate observa că cele două inscripții amenințătoare au fost date, în sfârșit, jos.

Se poate pune acum întrebarea dacă nu cumva era mai bine pentru proprietar să se conformeze imediat ce a primit notificarea din partea Poliției Locale decât să strângă amenzile venite în cascadă.

Un alt cititor ne-a trimis zilele o fotografie cu un mesaj similar postat pe gardul unui case de pe str. Ana Ipătescu din vecinătatea primăriei.

Citește și articolul: Prețuri duble față de anul trecut. Părinții trebuie să-și alimenteze serios portofelul înainte de a intra la Drăgaică.  CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Nu era mai bine s-o facă de prima dată ?

  • Dacă ar fi vorba numai de deranjarea ordinei și liniștii publice ,vă spun eu că polițiștii ar trebui să aibe dosare întregi nu numai carnetele de amenzi .De cele mai multe ori însă amenzile nu sunt date ,Persoanele în cauză primesc numai niște avertismente ,pe care după ce pleacă Poliția ,le-au uitat .E nevoie de mai multă vigilență .

  • Am în familie un văr care a primit – numai din ce mi-a zis mie – vreo 5 amenzi de la 3 instituții publice … Au trecut câțiva ani, nu știu care-i regimul lor ( termen de prescriere, penalități de întârziere etc. ) însă nici în ziua de azi n-a plătit nimic… Când îi mai zic, râde ” amenzile să le plătească proștii ! ” … Acum însă, aceeași rudă muncește în Irlanda, a primit o amendă și … a achitat-o în 24 de ore ! Mă întreb : oare de ce irlandezii n-au … proștii lor ?!…

  • Pentru ca prin afara daca nu platesti amenzile nu te mai incadrezi la ajutoarele sociale, da exista si acolo ca si la noi ajutoare sociale chiar si pentru cei angajati. De la chirii gratis sau reduse la maxim pana la alocatii si alte prostii de genul asta.
    In plus in unele state neplata amenzilor poate duce la consecinte precum suspendarea dreptului de a conduce sau chiar arestare preventiva pentru ducerea in fata instantei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.