„Nu i-am văzut!”. Trei auto, două victime preluate de ambulanță

Vina aparține șoferului cu bască (din mijloc) al dubei Mercedes din imagine.

În timp ce se deplasa dinspre Spătaru spre municipiul Buzău acesta nu o observat autoturismul Toyota oprit pe carosabil, în fața sa.

Duba a intrat în plin în Toyota (șofer de 44 de ani din Galați), care a fost proiectată într-un VW Golf (șofer de 39 de ani din Buzău), oprit la rându-i.

Au rezultat doi răniți, șoferul și o minoră de 11 ani din Toyota, preluați de cele două ambulanțe ajunse la fața locului.

„Nu i-am văzut. O clipă de neatenție. Nu știu de ce erau opriți pe carosabil”, a explicat șoferul de 60 de ani al dubei plecate de la Mihăilești.

Vom reveni!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „„Nu i-am văzut!”. Trei auto, două victime preluate de ambulanță

 • Sunt curios daca șoferul dubei știe să citească și cum a luat permisul.

  Răspunde
 • Halal răspuns dat de șoferul vinovat. Și pentru asta ar trebui să i se interzică pe viață să mai conducă autovehicule pe drumurile publice.
  Ce clipa de neatenție, băi nene?! Cum adică nu i-ai văzut?! De ce erau opriți?!
  Într-o clipă de neatenție poți omorî un om. Dacă nu vezi ori nu percepi cum trebuie stai acasă sau lângă șofer, nu la volan. Ce contează de ce erau opriți, trebuia să oprești, fără să provoci accidentul rutier.
  Asta a făcut școala de șoferi la seral și a dat de permisul cu un examinator la fel de „meseriaș”.

  P.S. Poate ar trebui făcut un reportaj și cu privire la acești examinatori auto, aflați în subordinea Prefecturii Buzău. Unii dintre ei, habar nu au să conducă, dar să mai efectueze și vreo manevră de parcare.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.