„Nu-i corect ce face PNL. Trebuia să cheme toți primarii, indiferent de partid!”

„E incorect ce-au făcut șefii PNL Buzău. Au aranjat o întâlnire cu ministrul Dezvoltării la care au invitat doar primarii PNL din Buzău”, s-a spus azi în conferința de presă a PSD Buzău

Asta e fotografia care nemulțumește PSD. Primarii PNL Buzău, ieri, cu ministrul Dezvoltării

„Așa ceva nu se face. Când am fost noi la putere și am organizat întâlniri cu miniștrii am chemat inclusiv primarii PNL. Ce vor să transmită, că vor primi bani de investiții doar primarii PNL ? În guvernările PSD nu s-a ținut cont, au primit bani și proiecte inclusiv comunitățile cu primari PNL. E urât ce se întâmplă acum”, a spus Romeo Lungu, deputat PSD Buzău.

C-tin Toma, primar Buzău: „Extinderea Trans Bus a început cu Vadu Pașii, unde era primar PNL. Apoi am ajuns și la Tisău, tot cu primar PNL. Dovadă că au contat oamenii de acolo nu culoarea politică a primarului. În schimb, în decembrie, când s-au împărțit bani din Fondul de Rezervă al guvernului, Primăria Buzău n-a primit niciun leu, deși am avut cele mai mari cheltuieli din județ cu măsuri anti-Covid”.

Opinie reporter buzoienii.ro: Supărarea pesediștilor buzoieni e pe undeva îndreptățită. Reporterul își amintește de mai multe întâlniri organizate de Marcel Ciolacu la Buzău (exemple: cu Sevil Shhaideh, cu șefii Trans Gas, etc.) la care au fost invitați și au participat inclusiv primarii PNL.

Postarea PNL Buzău care a produs nemulțumirea pesediștilor

loading...

Un comentariu la „„Nu-i corect ce face PNL. Trebuia să cheme toți primarii, indiferent de partid!”

  • SERIOS MAAAAAAAAAAAAA ?????????????/ DAR psd-ul CUM FACEAAAAAAA ???????

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.