Nu-i gata! Șapte cazuri noi la Buzău. Trei angajate ale unei fabrici de confecții

DSP Buzău a anunțat azi că 7 buzoience au avut test pozitiv la coronavirus.

Sunt și trei premiere. Primele angajate cu C-19 de la UPU Pediatrie (o asistentă), de la DGASPC și trei de la o fabrică de confecții din Buzău.

Fabrica de confecții a fost închisă pentru două săptămâni! Restul de angajate, în jur de 90, au fost trimise acasă în izolare la domiciliu pentru 14 zile. Acestea au fost rugate să contacteze DSP Buzău în caz că vor prezenta simptome.

CAZUL 205: pacient sex feminin, 51 de ani, din municipiul Buzău, asimptomatică, aflată în domiciliu, salariată a DGASPC Buzău.

CAZUL 206: pacient sex feminin, 44 de ani, personal medical UPU – Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău, asimptomatică.

CAZUL 207: pacient sex feminin, 36 de ani, simptomatică, salariată a unei fabrici de confecții.

CAZUL 208: pacient sex feminin, 54 de ani, simptomatică, salariată a unei fabrici de confecții.

CAZUL 209: pacient sex feminin, 39 de ani, salariată a unei fabrici de confecții.

CAZUL 210: pacient sex feminin, 72 de ani, simptomatică, internată la UPU- Spitalul Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 211: pacient sex feminin 67 de ani, simptomatică, internată la Secția Pneumoftiziologie- Spitalul Județean de Urgență Buzău (izolată).

Peste 2000 de buzoieni sunt în continuare în izolare la domiciliu și doar 22 au mai rămas în carantină la hotel.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

4 comentarii la „Nu-i gata! Șapte cazuri noi la Buzău. Trei angajate ale unei fabrici de confecții

  • Am fost la UPU cu o problema. Aproape nimeni nu purta masca din personalul spitalului, deci cam asta si cauza…

  • Ș-ai Buzau ,Buzau….ne incadram!Pe unde or fi umblat persoanele respective?Mastile se poarta de decor ,daca se poarta….!O lume inconstienta pana la nebunie!Pana le moare cineva si apoi sa vezi ca ceilalti sunt de vina…!Deja ma cuprinde sila ..!

  • Mai Auras ,da spuneti fratilor care e fabrica sa ne facem si noi o idee ..ca sunt destui care se plimba alandala!Ca sa ne mai ferim si noi ,ca lucrurilor vad ca o iau razna!

  • Probabil Martelli sau Alyson ….acolo dunt multe angajate. Dar la câtă relaxare e acum pe străzi nu mai contează. Te poti îmbolnăvi de oriunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.