„Nu-i normal să jucăm duminică împotriva Vâlcei, iar marți cu Slatina”

Poziții divergente între Gloria și SCM Rm. Vâlcea în privința zilei în care se va juca meciul de la Sala Sporturilor.

Buzăul ar vrea sâmbătă, 4 ianuarie, Vâlcea vrea duminică, pe 5 ianuarie.

„Nu-i corect și nici regulamentar să jucăm duminică pe 5 cu Vâlcea și apoi, imediat, marți, pe 7, cu Slatina. Trebuie minimum 48 de ore între meciuri. Am făcut memoriu la federație, dar Vâlcea se prevalează că e echipă de Liga Campionilor și că poate să-și pună meciurile când vrea”, ni s-a plâns Romeo Ilie.

Buzoiencele au o mare ambiție să bătă Vâlcea. Șase jucătoare au ajuns în vară de la Vâlcea la Buzău: Iuganu, Rotaru, Gavrilă, Khouildi, Petrovic și Blazek.

Pe lângă cele două partide cu Vâlcea și Slatina, SCM Gloria joacă în aceeași săptămână un al treilea meci, pe cât de dificil, pe atât de important, sâmbătă, 11 ianurie cu Cisnădie. O programare total neinspirată (pentru a folosi un termen blând) a federației, care defavorizează Gloria Buzău și ajută adversarele.

Vâlcea și Pera se tem mult de meciul cu Buzăul. O nouă înfrângere a oltencelor, după cea cu Bistrița, ar repune pe CSM București pe o traiectorie cu șanse reale la titlu (după ce a revenit și Cristina Neagu)

INFORMAȚIE

Pentru a pregăti meciul ambițiilor cu Vâlcea, SCM Gloria joacă vineri (27.12) un meci de pregătire cu Dunărea Brăila. Partida se va disputa de la ora 17.30 la sala Sporturilor din Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.