Neagu: „Nu mai facem bloc, va fi parc”

Perioadă excelentă în privința înființării de noi spații verzi în orașul Buzău.

După Toma, botezat de unii „primarul parc”, și Emanoil Neagu a luat inițiativa.

Șeful CJ Buzău a anunțat ieri la o televiziune locală că în perioada următoare în locul fostei maternități de pe Bd. Gării se va amenaja un… parc.

Emanoil Neagu: „Ne-am răzgândit. Nu mai facem acolo un bloc pentru medici. Dura prea mult, birocrația e mare. Și costa prea mult, în jur de 6 mil. €. Mai bine cumpărăm zece apartamente de pe piața liberă, le primenim dacă e nevoie, și le dăm apoi medicilor. Dacă mai e cazul, mai luăm apoi încă zece. Pe terenul fostei maternități, în condițiile în care și construcția noii judecătorii trenează, vom amenaja un parc”

Pe lângă viitorul parc de pe Bd. Gării, CJ Buzău mai face un parc în Buzău.

E vorba de cel din spatele fostului spital Brătianu de pe Bd. N. Bălcescu (vezi foto mai jos):

În 2022 se va inaugura centrul cultural, dar și parcul din spate

Citește și:

loading...

14 comentarii la „Neagu: „Nu mai facem bloc, va fi parc”

 • Astia nu sunt sanatosi la cap!… Pe bune! Deci taiem in draci gardurile vii, dar facem parcuri cu lacuri facute pe musamale gaurite. Si unde?… Intre case, ca sa sporeasca productia de tantari per capita…
  Noi, buzoienii, chiar am ales aceste specimene?…

  Răspunde
 • Foarte bine! Copaci vigurosi si plante perene!

  Răspunde
 • Doamne fereste, astia se intrec in minciuni si in parcuri. Ba, noi murim de foame si voi va intreceti in parcuri. Sunteti depasiti de situatie. Plecati acasa !!!

  Răspunde
 • …chiar si asa, de ce sa faca statul o cladire pentru o judecatorie sau o gradinita?!? Mai bine platim chirii babane la particulari. Cu banii platiti de primarie de-a lungul anilor pentru gradinita de pe str. Pacii s-ar fi facut o cladire moderna cu toate utilitatile…
  Iar pentru medici de ce sa construim cand poate cumpara d-l Neagu un bloc intreg la pret „preferential” de la D-l Gagu ?!? Exemplul cel mai la indemana este hotelul Crang care ar fi trebuit sa se vanda unui alt particular cu circa 800.000 de euro si dintr-o data vine statul/primaria Buzau si o cumpara cu 1.400.000 de euro. Oare cat o fi fost parandaratul pentru Boșco si Tescaru? Organele statului dorm linistite…

  Răspunde
 • Chiar ma gandeam ca ne mai trebuia un parc:)))

  Răspunde
 • Merita urmărit subiectul și de ce nu și viitoarea destinație a „parcului”!!!! Fumigene marca psd!!! Lansez o intrebare: Cine credeți ca va concesiona, ulterior amenajării „parcului”, terenul și pt ce?

  Răspunde
 • Vă dați seama câți bani a paradit Emanoiluță, cu demolarea, cu demolozarea, pentru ca acum să… nimic, că durează. De ce nu a păstrat vechea clădire, s-o demoleze când era cazul, poate mai făcea ceva cu ea în perioada asta??? Nu? Face parc la parc. Cred că dorește să concesioneze cuiva. Vom trăi și, dacă e așa, îi fac plângere penală eu cu tasta mea!

  Răspunde
 • Amenajarea unui parc in locul fostei maternitati este CEA MAI SANATOASA LA CAP decizie ce putea fi luata !

  SUSTIN !

  Răspunde
 • Sunt bune parcurile…Cat mai multe ! Ce stiti voi, prostilor care ne votati ? Parcurile au nevoie de panselute de 2-3 ori pe an ! Asta inseamna de 2-3 ori pe an bani intrati in buzunarele cui trebuie !

  Răspunde
 • Mai bine parcare! Dispareau masinile care ocupa o banda din bulevard ale clientilor de la Bistro si care or mai parca cu tupeu pe acolo. Se faceau si ceva bani la buget.

  Răspunde
 • Suspiciunea bântuie orașul ! Cine-i de vină ?!…

  Răspunde
 • Toma C – primarul Parc ? O sa ramina in istoria urita a Buzaului prin parcul cu 2 minibaltoace si hambar precum si tisnitorile declarate fintini arteziene ( 1.5 mil euro) ; ce s-a intimplat cu miile de lalele plantate sau neplantate acum ani ?

  Răspunde
 • Parcare mare, pentru toti din zona si eliberarea cailor de trafic ocupate.
  Nu parc….

  Sau, si una si alta. Loc e destul.

  Răspunde
 • Un spital nou în locul fostei maternități nu sar face,avem nevoie de parcuri în loc de oameni sănătoși.
  Banii sa fie mai usor de aruncat restul nu mai conteaza în buzunarele cui ajung!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.