„Nu mai avem bani de subvenție!” Ce se va întâmpla cu transportul spre comune

Veste proastă pentru buzoienii din comunele învecinate orașului Buzău dată în această seară de primarul C-tin Toma la Focus TV.

„Din păcate, criza sanitară a adus și o importantă criză economică. Conform estimărilor Primăria Buzău va încasa în 2021 cu 6 milioane de euro mai puțin. Suntem nevoiți, în aceste condiții, să reducem din cheltuieli. Peste tot. În privința transportului, Primăria Buzău nu-și mai permite să suporte subvenționarea transportului către cele 47 de localități învecinate orașului. Cel mai probabil cursele vor fi reduse la jumătate”, a anunțat C-tin Toma

Primarul Buzăului a anunțat că a avut azi o întâlnire pe acest subiect cu șeful CJ Buzău, Emanoil Neagu:

„I-am solicitat ajutorul, e posibil ca instituția numită CJ Buzău să preia o parte din cheltuielile cu subvenția pe care le-a suportat în ultimii ani Primăria Buzău”

Luni va avea loc o ședință importantă – Adunarea Generală a Asociației care operează Trans Bus – la care au fost convocați toți primarii din ADI și șeful CJ Buzău – Emanoil Neagu.

E probabilă reducerea numărului de curse și pentru traseele din mun. Buzău

Citește și:

loading...

12 comentarii la „„Nu mai avem bani de subvenție!” Ce se va întâmpla cu transportul spre comune

 • Sa mai reducă din salariile lor nesimțite și se vor găsi bani

  Răspunde
 • O mare greșeală, sa iei masuri prociclice.

  Răspunde
 • Sa scoată pensionarii din societățile subordonate primăriei.sunt angajați pensionari cu salarii nesimtite dar cine sa verifice.sunt păraziti care doar plimba niste hârtii.unii au lucrat la Grup Romet si sunt ascunși prin societățile primăriei.o sa vina o criză drastică sa vedem pe unde scoate cămașa Primăria.Transbusul circula pe la tara cu autobuzele goale.

  Răspunde
 • Primaria isi ia bugetul din impozite si taxe locale pe cladiri, terenuri si bunuri mobile (auto, moto) si din cote de la bugetul consolidat. S-au demolat cladiri, au disparut terenuri, si-au vandut buzoienii masinile???
  1. STOP finantarii sportului profesionist de neperformanta. Nu ajuta cu nimic pe buzoianul de rand. Cate milioane pe an s-a r economisi?
  2. STOP lalaiturilor pe moca. Aia e pseudocultura, ne facem de ras.
  3. Reorganizarea societatilor unde CLM Buzau e actionar unic. Sa-mi spuna cineva de ce e nevoie de cate o firma pentru: administrarea pietelor si targurilor, de o firma de nu se stie ce exact a CJ-ului – un fel de Urbis si de ce la Compania de Apa nu se reduce organigama? Nu intra Kaiezenul ala deloc prin ei?
  4. Venituri extrabugetare. Cat produce Clujul de pe urma Arenei de fotbal si a Salii Polivalente numai din Untold? Bine, noi, mai smecheri, avem Dragaica :)))))))))))))
  5. Daca nu stie, nu poate, nu vrea, o foaie alba, un pix cu pasta albastra si sa inceapa cu ”Subsemnatul… imi dau DEMISIA!”.
  6. Ca nu se poate, ca nu sunt bani, ca e greu pot si eu sa spun, diferenta dintre noi doi e ca ala e si fudul. Na, mai de la tzara cu totul.
  7. Am inteles ca face spital municipal. Era si cazul, dupa ce a finalizat aeroportul, depozitul engros din Bariera Brailei, carportul, sau autogara cum i-ar zice Toma, de la intrarile principale ale orasului si ne mai miram cum de nu avem plus-valoarela Buzau, cu atatea investitii.
  9. Toma, fara PSD, nici parlamentar nu era, nici primar.

  Răspunde
 • A trecut campania.. Penibil. TOMA=BOSCODEALA=PSR.
  VA DATI SEAMA PRIMARUL ALWS CU CEL MAI MARE PROCENT DIN TARA. NE MERITAM SOARTA.

  Răspunde
 • Era de asteptat!Nici primaria municipiului Cluj N nu-si permite sa subventioneze traseele zonelor metropolitane ,cu frecventa autobuzelor atat de,mare !Circulatia lor ar trebui facuta numai in orele de varf in special pentru navetisti ,iar de sarbatori ,sambata si duminica,un autobuz sa acopere mai multe trasee acolo unde se poate!(Merei,Lipia,Stalpu de ex.)

  Răspunde
 • Ai eliminat privatii de pe trasee prin concurenta neloiala iar acum raresti cursele? Tare priceput mai esti la distrus.

  Răspunde
 • citizen : nu prea cred ca stii ce este acea chestie numita Kaizen (este o parodie) la Compania de Apa nu e nevoie de restructurari , pleaca oamenii singuri. Au inceput sa plece chiar oamenii lor de casa, respectiv fina Dir. Savulescu: Ramona Fratila si Dir.Adjuct : Branzei Radu care facea naveta cu masina unitatii la Ploiesti zi de zi (oricum nicio pierdere). Cat despre Transbuz ? asta e razultatul masurilor haotice si pompieristice luate de stiti voi cine. Zi buna Domnule Tereaca

  Răspunde
 • Incet, incet se confirma ceea ce se stia de mult, dar nu au inteles naivii care „au pus botul” la toate promisiunile fantasmagorice ale lui Toma. Aveti (si din pacate avem si noi, cei care au inteles cine este si ce poate Toma!) un un fost manager de intreprindere pe care a dus-o in faliment, un personaj ale carui „marete realizari” au fost propuse si realizate in functie de ce visa noaptea. Ar fi momentul sa iei un autobuz spre Pogonele si sa te intorci pe meleagurile natale,domnule Primar.Administrarea unui oras nu trebuie sase faca cu „politica si sprijin de la partid”,ci cu oameni care chiar cunosc administratie,management,finante,etc.

  Răspunde
 • Au început cîinii să scoată colți? Opriți-vă, răilor!

  Răspunde
 • @Marius dan: ala nu era transport, cu privatii, era o mizerie si o clica boshcodista. Si stii prea bine !

  @Dl. Tereaca: curios, tare curios, cum inainte de alegeri totul era promovat de dvs ca fiind lapte si miere, iar acum, dintr-odata (!!!) numai articole cu „aia nu se mai poate” + „aia nu se mai poate” + „aia nu se mai poate”….
  Nu credeti ?! Sau mi se pare doar mie ?! 🙂

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.