„Nu mai avem voie să internăm! Nu sunt bani. Trimit acasă omul să moară!”

Declarația halucinantă de mai sus îi aparține unui medic de la spitalul din Rm. Sărat.

„Ai înțeles ? Nu mai avem voie să internăm pentru că nu mai sunt bani de la casă! Adică, hotărâști tu, tu știi mai bine, pe cine internăm și pe cine nu. Trimit acasă omul să moară”.

Sunt spusele medicului râmnicean Paul Eugen Rânja, într-o discuție purtată la spital cu un coleg de breaslă.

Imaginile au fost filmate pe ascuns de un pacient (vezi clipul de mai jos) și trimise apoi site-ului local ramnicpress (click AICI pentru articol).

Dialogul halucinant al medicului râmnicean continuă mai apoi la telefon cu unul dintre șefii spitalului, în legătură cu starea unui pacient:

„Sărut-mâna, doamna șefă! Ce problemă medicală mai avansată doamnă ? Asta nu-i urgență doamnă! Noi trimitem acasă urgențele care mor la domiciliu, asta nu-i o urgență. De exemplu, domnul Rusu de la Ghergheasa. Haideți să vedem ce facem cu internările!”.

Despre cazul Rusu de la Ghergheasa, colegii de la ramnicpres care s-au documentat au scris următoarele:

„Pacientul s-ar fi prezentat la unitatea medicală din Râmnic, iar medicii de aici, după ce l-au consultat și i-au recomandat o serie de medicamente, l-au trimis acasă. Însă, la scurt timp acesta a murit. Până la apariția acestui clip în presă nu se cunoșteau prea multe informații despre cazul bărbatului din Ghergheasa care și-a pierdut viața după o vizită la spitalul râmnicean, probabil și pentru că medicii care l-au avut în evidență nu au vrut să vorbească de adevăratele probleme din interiorul unității medicale”.

Citește și articolul: Gata, de azi, se face ordine! Samsarii de mașini au îmbulinat-o!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„Nu mai avem voie să internăm! Nu sunt bani. Trimit acasă omul să moară!”

  • Si mama mea a fost dusa cu salvarea la spitalul din Buzau de doua ori in interval de 3 zile si nu a fost internata, iar acum este la Bucuresti in stare grava la reanimare si numai Dumnezeu mai poate face o minune.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.