„Nu mai e niciun pericol. Sacii se încarcă deja într-un alt tir”. În curând se va relua și traficul pe relația Buzău – Slobozia

Conform informațiilor primite în urmă cu câteva minute dinspre ISU Buzău, pericolul a trecut complet după răsturnarea tirului încărcat cu azotat de amoniu.

În acest moment se procedează cu mai multe utilaje  la încărcarea sacilor într-un alt tir venit la fața locului.

La finalul operațiunii urmează să se reia și circulația auto pe relația Slobozia – Buzău.

Tirul s-a răsturnat în afara carosabilului, astfel că imediat după încărcarea sacilor se va proceda la redeschiderea traficului.

Citește și articolul: Ce tragedie! Acest îngeraș de cinci anișori a fost înmormântat azi la Săpoca! Sute de persoane au participat, alte sute nu s-au simțit în stare


Reamintim, astăzi la prânz, un tir încărcat cu  azotat de amoniu s-a răsturnat pe șoseaua spre Slobozia, la doi kilometri de Padina.

Salvatorii și poliția rutieră au decis oprirea circulației pe DN2C la un kilometru distanță de locul accidentului în ambele sensuri.

Tirul transporta 42 de tone de azotat de amoniu, iar la fața locului s-au constatat scurgeri de combustibil.

Primii care au ajuns la fața locului au fost polițiștii de la secția rurală Pogoanele. Aceștia au decis întreruperea circulației pe distanța minimă de protecție de 800 de metri.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.