Nu mai plătești biletul de 2 lei dacă vii îmbrăcat așa


Inițiativă lăudabilă a Primăriei Buzău.

Se dorește ca astăzi spațiul de la Drăgaică să fie plin de ii.

De aceea pentru a încuraja purtarea iei, vizitatorilor li s-a promis că în cazul în care vin îmbrăcați astfel nu vor mai achita taxa de intrare de 2 lei.

Ziua internațională a iei are deja cinci ani de când este sărbătorită pe 24 iunie, de Sânziene.

În multe orașe din țară și din străinătate, acolo unde sunt comunități importante de români, au loc astăzi diverse manifestări și spectacole.

În fapt, celebrându-se ia, azi se sărbătorește românismul în general, întrucât ia, parte a costumului popular românesc, este specifică acestor meleaguri.

Citește și: Iată cum e drumul spre mare de la Buzău. CLICK AICI

24 IUNIE _ ZIUA IEI
loading...

3 comentarii la „Nu mai plătești biletul de 2 lei dacă vii îmbrăcat așa

  • Inca o „baie de multime”
    De ce nu spui adevarul?ca de fapt comerciantii s-au plans ca lumea nu mai vine la dragaica,incasari mici,taxe mari pe chirie?!?
    Asta este adevaratul motiv.si de aceea a eliminat pt o zi taxa biletului!

  • Nu e rea ideea. În plus ca sa atragi oameni din alte județe putea fi intrarea libera o zi la început petru cei ce prezentau un bilet CFR sau un act de identitate sau talon de masina din alt județ. Asta înseamnă sa vina bani din alta parte nu doar de aici. Poate le plăcea și mai veneau

  • Mi-ar fi plăcut să cumpăr o ie de la producătorii artizani (ne) prezenți în drăgaică,nu să vin cu ia de acasă ,dar cum sunt numai „comercianți”nu înțeleg de ce să nu venim in tricouri sau să cumpărăm de la fața locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.