„Nu mai plătim impozitele!” | Ce îi cer lui Toma

„Suntem peste 30 de firme cu activitate economică pe Șoseaua Spătarului. În semn de protest, niciuna nu și-a mai plătit impozitele pe 2021!”

Mesajul i-a fost transmis azi reporterului buzoienii.ro de reprezentanții acestor firme.

„În primul rând, dorim extinderea aici a transportului public. Pentru angajații noștri, câteva sute, dar și pentru clienți. Apoi, cerem să se facă trotuar și să se dea drumul iluminatului public. S-au pus stâlpi de doi ani, dar degeaba. Noaptea e beznă totală, trebuie să luminăm noi de prin curți. Șoseaua Spătarului poate lesne deveni Parcul Industrial al Buzăului. Pentru asta trebuie extinse din oraș utilitățile: apă, canal, gaze, electricitate, etc.”

Șoseaua Spătarului, sensul către oraș

„Ne-am săturat să le tot dăm bani angajaților pentru taxiuri. Trebuie băgat autobuz. Fie, cum s-a zis inițial, traseu spre Costești-Gherăseni, fie să se prelungească o cursă municipală sau ca zonele să facă un ocol de 5 minute pe aici”

Patronii de firme de aici așteaptă un răspuns al primarului la solicitările lor. „Altfel, ne strângem toți într-o zi și venim în fața Primăriei”, au amenințat aceștia
Șoseaua Spătarului (rebotezată Calea București) e zona cu cel mai mare potențial de dezvoltare economică din mun. Buzău. Aici s-a construit mult în ultimii ani, iar investițiile continuă.
loading...

8 comentarii la „„Nu mai plătim impozitele!” | Ce îi cer lui Toma

 • De cand suntem amenintati cu autobuz spre Spataru-Costesti-Gheraseni….aproape ca nu mai avem nici o speranta! Ce o fi asa greu! Poate ne pune o vorba buna domnul prefect (consateanul nostru din Spataru) cine stie!

 • … și să se facă și șoseaua la 4 benzi, ar fi cazul!

 • Au dreptate oamenii. Calea București trebuie modernizată, inclusiv prin lărgirea la două benzi/sens.

 • Oamenii au aceste solicitări către Primărie. Nu către Toma. Buzăul s-a obișnuit pe persoana fizică. Mă și mir că domnul Primar nu atrage atenția că nu vorbim despre persoane ci despre instituții.

 • cum de nu protesteaza, domnule Tereaca, ca soseaua este aproape impracticabila, de la rond pana la Petrom ?
  dar, povestea e alta, de cate ori autoritatile locale iau o hotarare de a rezolva o situatie, apare initial un articol „negativ” . Lumea e nemultumita, domnul Toma rezolva problema…

  Domnule Tereaca, militati, va rog, pentru o reala rezolvare a problemelor orasului. Oamenii politici isi fac reclama prin realizarile vizibile, zi de zi…

 • Este o problema legata de administratorul drumului, Primaria spune ca este al lor iar compania de drumuri zice la fel. Iar de largit cine ? Cu ce?

 • HEI AICI ESTE CU DUS SI INTORS EI AU DREPTATE CU TRANSPORTUL…..DAR………….CE FACILITATII AU FIRMELE IN SAT SPATARU COM COSTESTI ,FATA DE BUZAU????????????? IN GERMANIA NU NECOCIEZI PROFITUL SE INCHIDE PRAVALIA DLOR………………………………….NU PLATESTI TE EXECUT AI 14 ZILE DUPA CARE….AI SI SECHESTRU PE FIRMA DAR ..LANOI MAI SUSTINEM CUMPANIA IELCTORALA SAU NU INTELEG LEGEA ESTE CLARA ..CE ARE IMPOZITULPE PROFIT CU TRANSPORTUL??????????????/ DACA ESTI ISTET TU FIRMA DIN SPATARU REALIZEZI O ASOCIAATIE SI DUPA AIA PRETENTII HAI CA AJUNGE ATITEA INFORMATION PENTRU firmele astea DLE TOMA APLICA LEGEA ……………ADIKA GARDA FINANCIARA SA II EXECUTA SAU TIPUL ALA DE LA FISC….TOT AIA ESTE……………….DUPA MAI VORBIM DACA EU CETATEAN DE RIND NU PLATESC IMPOZITULCE SE INTIMPLA NEA FIRMAA?????????????????????????????????/HAI SA VEDEM CUM REZOLVA EDILUL

 • sa inteleg ca vor disparea toate camioanele parcate aiurea pe acea strada … ce bine !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.