„Nu mai scăpăm de cerșetori! De ce poliția locală nu intervine ?”. Iată unde se întâmplă!


Un cititor ne-a trimis un comentariu și mai multe fotografii referitoare la situația de la Jabbar.

Se reclamă faptul că la cea mai cunoscută shaormerie din Buzău s-au aciuat mai multe cerșetoare de etnie rromă.

Acestea se proțăpesc în fiecare la intrarea în shaormerie și se adresează tuturor clienților.

„Sunt agasante. Seară de seară. Nu mai pleacă. Toți clienții sunt interceptați. Nenea, dă și mie un leu. Sunt una mai mică și două mai mari. De ce poliția națională, poliția locală sau jandarmeria nu intervin? Că doar cumpără și ei de la Jabbar, văd și ei ce se întâmplă. Vă rog să publicați fotografiile pe care le-am făcut aseară. Poate văd și cei de la poliție articolul și îmi fac surpriza ca în seara asta nu mai dau cu ochii de ele”, ne-a scris cititorul.

Rămâne de văzut dacă domnii de la poliție le pot zburătăci pe cerșetoare de acolo întrucât se prea poate ca ele să fie minore.

Vezi mai multe fotografii în galeria de mai jos.


Citește și articolul: Iată câți muncitori lucrau azi dar și ce spune șeful CJ. Galerie FOTO de azi cu stadiul lucrărilor. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „„Nu mai scăpăm de cerșetori! De ce poliția locală nu intervine ?”. Iată unde se întâmplă!

 • Raul la rau trage.
  Patronul de acolo se vaita ca sunt ignorati cersetorii, dar de ce nu se vaita ca sunt ignorati si clientii lui care blocheaza bulevardul si nu numai cu masini parcate ca sa cumpere de acolo?
  Eu zic ca politia sa inceapa prin a sanctiona la maxim orice masina parcata acolo, si dupa ce rezolva asta sa treaca si la cersetori, care sa fim seriosi nu sunt la fel de nocivi pentru cetateni in comparatie cu cei ce blocheaza bulevardul si nu numai.

 • cersetorii sant consecinta existentei p.c.r.-ului la putere, de peste 70 de ani.Ceausescu a fost lichidat ,dar tara a ramas in continuare sub talpa bolsevicilor !!

 • se aplica sanctiuni in ambele cazuri,sanctiuni contraventionale!!!!!

 • Se aplica rar… de cele mai multe ori politia prefera sa ii astepte sa plece in loc sa scrie PV. Mai ales daca ii cunosc ca fiind rudele cuiva sau au masini care indica faptul ca e posibil sa deranjeze pe cineva daca ii sanctioneaza.
  Acelasi lucru e valabil si in centru pe aleea Trandafirilor, in loc sa se apuce de scris PV, doar le spune sa plece cat mai rapid, dupa ce vine cel coborat din masina, sau daca masina nu are sofer (e chiar el cel coborat la magazine) trec ca si cum nu vad nimic.

 • Auras, știi foarte bine ca nu poți sa faci nimic oamenilor străzii, degeaba ii amendezi- ei nu au locuință si nici venit, trăiesc din mila cetățenilor !
  De ce primarul nu ia nici un fel de masura (știe ca nu se poate face nimic) !!!!

 • Pana la urma trebuie sa traiasca si eii cumva….. scoala nu mai e gratuita,lor nu prea le place,sistemul de eii are nevoie! Parinti cu probleme,munca nu le place….. asta e viata sunt probleme mai mari in societate astia sunt asa……la numar!

 • am dat 2 lei unei fete care cersea acolo…imediat dupa s-a dus sa-si cumpere tigari

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.