Nu mai sunt pe listă! Cine a apărut în schimb

Surpriză (mare) în această dimineață când PSD a anunțat lista pentru Camera Deputaților de la Buzău.

Lipsesc de pe aceasta trei nume importante care în ultimii patru ani au fost deputați PSD: Sebastian Radu, Dănuș Păle și Ionela Dobrică.

În schimb, apar Andi Cristea (fost europarlamentar), Romeo Lungu (premiat pentru rezultatele bune ale PSD la alegerile locale), profersorul Laurențiu Țepeluș și Claudiu Damian (managerul Spitalului Județean).

La Senat, lucrurile sunt neschimbate, pe locurile posibil eligibile apar Lucian Romașcanu și Liliana Zbârnea.

Azi, la ora 13.00, toți cei trecuți pe lista de mai sus își vor depune candidaturile la sediul Biroului Electoral din incinta CJ Buzău.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Nu mai sunt pe listă! Cine a apărut în schimb

 • desi detest PSD, se pare ca Ciolacu este pe calea buna, si il apreciez…

  Răspunde
 • Care este calea cea bună, Ionascu?
  Cu Lungu, Țepeluș și Damian?! Vai de noi, dacă ăștia vor ajunge să ne decidă viitorul. S-au terminat oamenii de valoare?
  Lungu nu s-a remarcat cu nimic, lumea nu a votat PSD pentru Romeo Lungu. Țepeluș a ieșit în evidență atunci când a participat la mitingul pentru susținerea lui Dragnea, în rest ca profesor nimic deosebit. A, ba da, împreună cu Ionel Banu, s-a remarcat pentru modul în care gestionează transferul și accesul unor elevi la BP Hașdeu.
  La câte achizitii cu dedicație s-au făcut la spitalul județean și la câți bani a adus Damian pentru Ciolacu și PSD era normal să fie propus.
  Cât despre cei trei foști, nicio pagubă pentru noi. Toți sunt foarte bogați, unii și din afaceri cu statul.

  Răspunde
 • era unul ieri pe aici si se ,,minuna,,de lista PNL , azi au aparut cei de la psd , verdictul meu este ca astia sunt ,,minunati,, fata de primiii gospodari sadea …vai de verzele noastre !!! intr-un fief 99% psd-ist sa te prezinti cu astia cred ca ,,zdruncinator,, de hazliu …

  Răspunde
 • Buzăul e plin de lipitori la banii statului și de la PSD și de la PNL dar ceea ce se întâmplă la spitalul județean e de pârnaie zdravănă. Se va sparge gașca și se vor da in vileag cat de curând. Nu poți să ai Mercedes din salariul de la spital iar eu pacient să vin cu medicamentele de acasa.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.