„Nu mai suportăm gălăgia. Petrecerile se țin lanț. Polița nu ia măsuri”. Iată ce restaurant e reclamat

Nouă reclamație la adresa unui restaurant producător de zgomot nocturn ne-a sosit pe adresa redacției.

Locatarii din blocurile de peste drum arată cu degetul înspre Restaurantul Cristal.

E vorba de localul situat peste drum de magazinul Lidl din Broșteni.

Vizavi de restaurant sunt blocuri, iar oamenii reclamă faptul că petrecerile s-au înmulțit, că se fac inclusiv în cursul săptămânii, iar când petrecăreții sunt romi se lasă și cu scandal.

Locatarii mai susțin că restaurantul ar aparține unui polițist și că din acest motiv reclamațiile lor n-au niciun efect.

 „Am observat că multe persoane apelează la buzoienii.ro cu diverse probleme, mai ales atunci când autoritătile locale nu vor sa intervină. De aceea va contactez si eu cu o problema pe care noi, locatarii, o suportam de cativa ani buni. În ultima perioadă însă nu se mai poate.  Sursa nemulțumirilor noastre este Restaurantul Cristal de le Aleea Sporturilor, vis a vis de Lidl. Am auzit că ar aparține unui personaj cunoscut în Buzau pe nume de Gavrilă. Se bazează pe funcția pe care o ocupă la Poliția Mun. Buzău și nimeni nu poate să îi facă nimic. La solicitările locatarilor din cauza gălăgiei pe care o fac petrecăreții din restaurantul lui nu se întâmplă nimic. În ultima perioadă, petrecerile se țin lanț inclusiv în cursul săptămânii și de cele mai multe ori petrecăreții sunt de etnie romă. Suportăm gălăgia pe care o fac, injuriile, țipetele și uneori iese și cu bătaie între ei. Nu mai spun ca ocupă și locurile de parcare ale locatarilor. Și în momemtul de față, vineri noapte este petrecere și tot de romi. Am uitat să menționez mai devreme faptul că de fiecare dată când sunăm la Poliția Locala sau la Poliția Municipală ni se spune că nu au ce să-i facă întrucât este colegul lor și nu îl pot amenda pentru deranjarea locatarilor. Vă rog să nu-mi declinați identitatea, vă dați seama ce probleme aș putea avea apoi”.

Site-ul buzoienii.ro și-a făcut datoria față de cititori și a publicat acest mesaj, deși repercusiunile se pot abate și asupra jurnalistului, altfel și el o trestie în bătaia vântului.

Referitor la eventuale acțiuni pentru diminuarea disconfortului acustic provocat de restaurantul de peste drum, locatarii să nu-și facă nicio iluzie că se va schimba ceva. La Buzău legea se evaporă în fața intereselor de tot soiul.

Citește și articolul: Ultima oră! Incendiu la două case de lângă Parcul Marghiloman. Iată imagini de la fața locului

Locatarii au posibilitatea de a-și pune dopuri în urechi, de a pleca subit în vizită la țară sau de a cădea la pace cu proprietarul restaurantului și de a participa la rându-le la sindrofiile din local.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „„Nu mai suportăm gălăgia. Petrecerile se țin lanț. Polița nu ia măsuri”. Iată ce restaurant e reclamat

 • Nu cred ca este placut pentru nimeni incepand de Miercuri pana Duminica sa ai nopti nedormite si sa induri muzica, tipete, injurii galagie la maxim ca se sta numai pe trotuarul din fata localului si sa mai gsesti si masina zgariata.

  Răspunde
 • In ziua de azi nu may e fratilor omenie nu se mai respecta uni pe alti sa dea muzica usor cat sa auda ei sa din adins fak asa sa arate cas snt cv ca au banii

  Răspunde
 • Această persoană ne.a reclamat și pe noi datorită faptului că nu i-am dat de băut pe moca. Este de o josnicie desavarsita. Umbla numai cu santaj! Pacat domnule reporter ca publicati lucruri din acestea fără să verificați.

  Răspunde
 • Celor care aruncă cu pietre le spun ca mie personal nu mi-ar fi placut ca la nunta mea sa se vorbeasca in soaptă .amintiti-va ca si dumneavoastra ati participat macar la o petrecere in viata.Si nu cred că acolo s-au recitat poezii.Cred ca ati dansat si v-ati distrat.sau din cauza ca sunteti atat de „acri”sunteti invitati doar la pomeni?si nu e nimeni responsabil pentru ce se intampla pe strada.iese lumea afara sa fumeze .Nu e nimeni vinovat că nu mai este nevoie sa se fumeze in spatiu inchis.din lipsa de ocupatie va place sa denigrati .o faceti doar din răutate.ati uitat ca la nunta d-vs sau la botezul copiilor ati dansat.iar dumneavoastra domnule jurnalist vreau sa va spun ca jurnalismul nu inseamna doar sa stai in fata calculatorului.inseamna si munca de teren si verificarea informatiilor

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.