„Nu mi-e bine deloc. Mă doare capul și am o coastă ruptă”

Buzoienii.ro a publicat aseară mărturia unui buzoian care a asistat la conflictul dintre o șoferiță și două fete pe Unirii Sud, terminat cu un pumn aplicat de un cetățean rrom care a lăsat-o în nesimțire pe șoferiță (CLICK AICI pentru mărturie).

Sămânța scandalului. Șoferița a claxonat, fetele de pe trotuar au replicat și au aruncat cu înghețata în mașină.

„Nu mă simt deloc bine”

În această dimineață reporterul a fost contactat de șoferiță, victima acestui incident.

„Am citit la dvs. că aș fi bine. Nu sunt bine deloc, de aseară după ce m-a adus acasă ambulanța de la spital. Mă doare capul în partea din spate, am amețeli și o coastă ruptă. Sunt, cum se spune, legumă”.

„Mi-e frică”

„Eu sunt singură, soțul e în străinătate. Sper să mă lase în pace. E suficient răul pe care mi l-au făcut. Voi căuta să-i evit, sper să facă și ei la fel”.

„M-a lovit când îmi ceream scuze”

„M-am trezit jos, lângă mașină, eram stropită cu apă, doi polițiști erau lângă mine. Îmi amintesc că acel domn m-a lovit cu pumnul în cap când îmi ceream scuze pentru situația creată. Nu știu dacă am primit și alte lovituri. Cred că după ce am leșinat m-au târât pe jos după urmele lăsate pe pantoful sport. Cineva m-a stropit cu apă, scaunul e ud, se văd urmele”

„Am claxonat pentru că fetele nu au vrut să se dea la o parte. Voiam să parchez mașina. Ele au aruncat cu înghețata și au sărit la bătaie. Eu doar am replicat. Ca să opresc tămbălăul am sunat la poliție. Mi-am cerut scuze, dar am fost lovită chiar atunci”.

Evident, reporterul buzoienii.ro va publica și depoziția părții adverse în caz că s-ar dori exprimarea ei.

UPDATE: Replica a venit

Femeie implicată, soacra fetei de pe trotuar:

„Da, eu am bătut-o. Niciun bărbat. Femeia fabulează. Eu i-am dat una, dar în apărarea norei mele. Nora mea e însărcinată și era bătută de această femeie. Dvs. cum ați fi reacționat ? Ea e o prefăcută, s-a prefăcut că a leșinat de frică să n-o bat mai rău. Tot eu am turnat apă pe ea până a venit poliția. Să stea liniștită, să-și vadă de treaba ei, nici noi n-o s-o băgăm în seama. Și încă ceva, nu suntem de etnie rromă, e tot o fabulație de-a ei”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „„Nu mi-e bine deloc. Mă doare capul și am o coastă ruptă”

  • E bine ca presa a publicat acest articol si ar trebui sa insiste in continuare pentru a se gasi acel martor iar cel mai important e ca politia sa se autosesizeze pt ca acei romi sa plateasca ce au facut. Femeia a fost târâta lesinata.

    Răspunde
  • E de necrezut ce s-a intamplat… Imi pare rau pentru soferita… Ma gandesc ca a fost groaznica scena. Tarata lesinata pana la masina,apoi udata pentru a se trezi la realitate. Cum se pot intampla astfel de actiuni cu atata usurinta si „perseverenta” ?? Durerea provocata pe care o femeie a indurat o, de la un simplu claxon ce s a dovedit a fi „amenintator” pentru acele 2 „doamne” care au avut un asemenea raspuns… Nu mi pot imagina… Dupa acea lovitura, interventia a 3 autoturisme a fost extraordinara! Pentru ce?? Pentru sporirea suferintei?? Raspunsul soacrei a fost uluitor, pentru mine. Cum sa „fabuleze”?? Sa se prefaca a fi lesinata?? Cum? Dovezile spun tot. Normal ca nu aveau cum sa si recunosca fapta. Au instaurat minciuna… Oh, Dumnezeule, apara-ne de consecinte de genul…

    Răspunde
  • Poc-poc … direct in cap pentru vrajeala asta de 2 bani din partea „doamnelor” implicate. Sa moara fffamilia mea !…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.