„Nu ne asociem cu cei care nu fac o presă corectă”. Iată cine a spus asta


E oarecum o ciudățenie ca un club sportiv – și nu o altă entitate mai importantă de prin oraș sau județ – să impună cerințe de corectitudine și profesionalism presei locale.

E vorba de SCM Gloria Buzău, care – prin vocea lui Alfred Vasilescu, noul PR al clubului din Crâng, a avertizat azi că nu va colabora decât cu „presa onestă”.

„Cine face fake-news va fi ignorat. Nu vrem să ne asociem imaginea cu entități care fac altceva decât presă, care sprijină agende politice, care fac propagandă și nu se preocupă exclusiv de sport. Sportivii, antrenorii și conducătorii clubului nu vor participa decât la emisiuni jurnalistice. Cine face presă cu adevărat, chiar dacă poate fi foarte critic, va beneficia de colaborarea clubului nostru”, a anunțat Alfred Vasilescu.

Astăzi, președintele clubului, Ion Cazan, a anunțat că o dată la două săptămâni, în ziua de miercuri se va ține conferință de presă.

La cea de azi au participat Romeo Ilie și ultimele două achiziții (Carmen Stoleru și Ana Maria Simion), Marian Boldișteanu și o voleibalistă (Marina Cojocaru) plus Ciprian Petre, căpitanul echipei de fotbal.

Promovări în prima ligă și la volei ?

Cu acest prilej, Marian Boldișteanu a anunțat că sâmbătă va avea meci la Sala Sporturilor echipa de volei băieți (Gloria – Știința Bacău), iar la sala de sport de la Colegiul Hasdeu echipa de volei fete (Gloria – CTH Mihai I București).

Ambele formații, atât fete, cât și băieți, au ca obiectiv promovarea în prima ligă.

Vom reveni cu mai multe informații.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Șantier în cel mai important club din Buzău  CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „„Nu ne asociem cu cei care nu fac o presă corectă”. Iată cine a spus asta

  • Ce inseamna presa corecta domnule Vasilescu ? Care trust face o presa corecta in opinia dvs. Antena 3 sau Digi 24 ? Raspunsul nu pare a fi greu de intuit !

  • Adica vor plati doar jurnalistii care pupa funduri, nu si cei care fac presa adevarata si raporteaza adevarul privind neregulile si furaciunile.

  • Imbatabil pe comunicare domnul Vasilescu ! El si cu Trump !
    :)))

  • Domnul Tereaca face presa corecta!!este cel mai bun….dupa principiul cara da mai mult!:)))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.