Nu, nu se toarnă Marțianul 2

Marțianul este unul dintre cele mai vizionate și bine realizate filme SF. Personajul Mark Watney, interpretat de Matt Damon, i-a uimit pe toți după ce a cultivat cartofi într-un dom de sticlă și celofan (ce l-a ajutat să supraviețuiască pe Marte).

O cupolă precum în Marțianul a apărut de câteva zile în Buzău.

Evident, nu va găzdui cosmonauți și nici experimente. Ci miri, nuntași, lăutari și petreceri.

Reporterul buzoienii.ro a remarcat cupola săptămâna trecută, din întâmplare, când a ajuns în capătul cartierului Micro XIV pe strada Veteranilor pentru o altă știre. Construcția, o premieră la Buzău, i-a atras, evident, atenția unuia cu ochii după noutăți prin oraș.

Între timp, lucrările au avansat, iar cupola va fi pregătită peste câteva zile să primească primii oaspeți.

Și, pentru ca sfârșitul articolului să aibă legătură cu începutul, dar și cu spațiul, noaptea – când se țin evenimentele – nuntașii vor putea zări stelele, iar cei inițiați chiar și planeta Marte.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Nu, nu se toarnă Marțianul 2

  • Reporterul buzoienii.ro poate remarcă şi ce se întâmplă pe strada Frăsinet. De cateva zile a fost astupată una din cele două gropi ale viitorului parc Iazul Morilor. Cine a schimbat proiectul? De ce? Pe banii cui? Cât timp va mai dura nebunia din trafic în această zonă a oraşului? Lăsaţi filmele cu marţieni şi alte reclame ascunse şi abordaţi subiecte cu adevărat interesante pentru buzoieni.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.