„Nu plecăm de aici!”. S-a chemat Paza și Poliția

A fost scandal azi după-amiază la Laboratorul de Analize „Regina Maria” din curtea Spitalului Județean Buzău.

În jur de zece persoane au intrat în incintă și n-au mai vrut să iasă.

Motivul ?

Clinica a întârziat și cu două zile comunicarea testelor Covid.

„Bătaie de joc. Chiar dacă sunt privați. Am plătit împreună cu soția aproape 7 milioane pentru două teste. Ni s-au recoltat probe luni, iar rezultatele trebuiau să ni le dea miercuri. Am venit degeaba miercuri, joi și azi. Ni s-a spus să venim luni. Păi cum să vin luni, dacă eu am bilete la mare în Cipru de sâmbătă”, ni s-a plâns un domn.

Cetățeni așteptând, după ora 17.00, în fața clinicii

Printre cei care au așteptat azi degeaba a fost o gravidă, doi vârstnici cu simptome, o doamnă care a ieșit din spital de la Rm. Sărat, etc.

Doamna însărcinată s-a așezat pe un scaun și a spus că nu mai iese decât dacă i se dă rezultatul sau dacă e chemată poliția.

Angajata clinicii (despre care clienții au spus că e drăguță și că vina e a celor de la București, nu ba ei ) n-a avut ce face și a chemat paza de la Lex Protect și Poliția.

„Proastă organizare. Dar banii, 3,4 milioane de lei vechi pentru un test, știu să-i ia. De ce zic proastă organizare? Noi, care așteptăm de luni n-am primit rezultatul, iar altora, cărora li s-a prelevat marți sau miercuri, li s-a dat. Mi-a fost milă de cei doi bătrâni, care aveau și probleme de sănătate”, ne-a declarat o doamnă.

Până la urmă, într-un moment în care nemulțumiții au ieșit din clinică pt. a vorbi cu presa și cu rudele, domnișoara de la recepție a tras repede ușa și a încuiat-o.
loading...

3 comentarii la „„Nu plecăm de aici!”. S-a chemat Paza și Poliția

  • Ce caută domnii în vârstă, simptomatici, pe străzi? Si mai ales în loc public? De ce nu au sunat la DSP daca aveau simptome?
    Din cauza unora ca ei se răspândește necontrolat peste tot! Ar trebui identificați și sancționați cf legii!

  • Nu mai inteleg nimic…Cand au plecat sezonierii De Paste de nevoie de langa familii sa aiba ce pune pe masa copiilor ca de bine nu cred ca au plecat,majoritatea i-au injurat si criticat ca vor aduce virusul in tara,toti ii blamau,acum acesti inconstienti care pleaca de prea bine multi intorcandu-se direct in spitale de ce nu ii vede nimeni,astia care stau cu orele la km de cozi sa mearca ei sa se scalde la Greci,Ciprioti ,ba mai dau si sute de lei pe teste,ei pleaca de bine ,de prea bine…Ne meritam soarta!!!!

  • Culmea!! Se revolta oamenii ca nu primesc mai repede rezultatul la test sa poata pleca ei la scaldat,dar de faptul ca noi ca tara industrie nu prea mai avem,educatia si ea lasa de dorit,practic nimic nu merge cum ar trebui si ar fi normal intr-o tara civilizata,dar nu am vazut pe nimeni sa se revolte ,pt simplul fapt ca pana la urma e vorba de viitorul copiilor lor,al nepotilor….Un popor de oportunisti de moment!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.