„Nu poate face asta oricine. Trebuie o anumită pricepere”

Era trecut de ora 19.00. Reporterul buzoienii.ro venea aseară, în grabă, de pe Valea Slănicului către oraș pentru a ajunge la dezbaterea cu referendumul.

„Bă, ăsta de lângă gardul ăsta nu-i Titel ?”. Reporterul a oprit mașina. Într-adevăr, era Titel. Primarul de la Mărăcineni toaleta, alături de un om (ulterior am aflat că nu e angajatul primăriei) gardul viu de la grădiniță.

„Nu vă supărați, dar de ce nu puneți un angajat din primărie ?”

„Să știi că nu poate face asta oricine. Trebuie o anumită pricepere să faci asta, ca să iasă drept. Și, apoi, știi bine că mie îmi place să fac asta și că sunt pretențios. Băiatul care mă ajută nu-i angajatul primăriei, acum a putut și el să vină”, a explicat primarul (de ce (se) lucrează în afara programului).

Despre Titel, cei din Mărăcineni, știu că-i un primar atipic, priceput la multe, și care se suie (cu plăcere_ la volanul utilajelor pentru a deszăpezi iarna, a inventa drumuri noi pe câmp, a le întreține pe cele care n-au fost încă asfaltate etc.

Foto, arhivă, Titel, iarna, la deszăpezire

Pe drumul de la Mărăcineni către amfiteatru, reporterul s-a întrebat dacă locuitorii din Mărăcineni ar vota pentru la un ipotetic referendum de unire cu Buzăul. „Probabil că nu, cât e Titel primar”.

Citește și:

loading...

11 comentarii la „„Nu poate face asta oricine. Trebuie o anumită pricepere”

 • Asta este chiar ca în bancurile acelea cu proști! Cât de naiv poți fi ca să crezi că întâlnirea și articolul elogios sunt pură întâmplare, domnule Tereacă?

 • Suferiți de scenarită. Pentru că am oprit să fac pozele astea am intarziat 10 minute, cred, de la dezbaterea cu referendumul. Și asta deși mi-am băgat masina prin gropile de pe șoseaua digului ca să ajung mai repede și să n-o mai iau prin oraș (și să evit semafoarele).

 • Reporterul admite ca Buzaul Mic e o mare groapa semaforizata artistic, dupa ureche. Feicitari!

 • Tereacă, de unde veneau mai exact?! Exact când ai trecut tu l-ai văzut pe primar la munca de jos?! Incredibil!
  Și ai întârziat și la “dezbatere”, ai ales și cel mai prost traseu (lung și plin de gropi). Te-a certat șeful tău pentru că ai întârziat?

 • Ok, vă cred! Mă simt mai bine acum! Dumneavoastră? Poate vede și domnul Titel ce sacrificiu ați făcut “pentru că v-ați oprit să faceți poze! Și altădată să fie mai recunoscător, dacă tot sufăr de scenarită! Și dacă eu tot sunt cu scenariul, regia cui aparține?

 • Nu a fost mai lung (ca distanță), dar admit că decizia a fost proastă (am dat și de o turmă de oi care tocmai atunci era mânată spre stână). Apoi, nu-i frumos să întârzii, Primăria a trimis invitații la cei din presă. Și doi, ei cred că veneau pe pe partea cealaltă, și în fața primăriei era un gard viu (deja tuns).

 • O turmă de oi, dar mieii unde erau ?

 • “Și asta deși mi-am băgat masina prin gropile de pe șoseaua digului ca să ajung mai repede și să n-o mai iau prin oraș (și să evit semafoarele).”…”și cu turma de oi…”!!
  Și totuși, reporterul imparțial susține cu tărie unirea cu Ținteștiul !!!
  Interesantă abordare domnule Tereacă!!!

 • Scuze, am vrut să spun:”Tereacă, de unde veneai?”.
  Nu cred că a fost o întâmplarea că l-ai observat pe Titel la tuns, ci cred că a fost o minune…
  Vreau să îl văd și eu pe Toma cum îmi tunde gardul viu din fața blocului.

 • Alo, in timp ce domn primarele face pe harnicutul, firma lui de pe numele nevestei și al băiatului papă banii noștri din primaria Mărăcineni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.