Nu s-a astâmpărat, deși avea „coadă”

Doar trei luni a reușit să stea dincoace de gratii.

Valentin Mâță, 25 de ani, din Cotu Ciorii (comuna CA Rosetti) a fost arestat marți pentru 30 de zile.

Tânărul, eliberat din Penitenciarul Ploiești la sfârșitul lui octombrie, a fost reținut luni pe la Țintești.

Duminică furase mașina unei femei din Vadu Pașii pe care o chemase acasă, la Cotu Ciorii, în vederea achiziției autoturismului. N-a plătit mașina și a demarat în trombă, deși nu deținea permis de conducere.

Tactica a fost încercată și pe 5 ianuarie, acest an, când a chemat la Cotu Ciorii cu mașina un tânăr din Cochirleanca (21 de ani). Atunci, n-a reușit s-o fure, dar s-a răzbunat și a lovit mașina (infracțiune de distrugere).

Problemă suplimentară

Valentin Mâță fusese eliberat preventiv în octombrie anul trecut, deși mai avea de executat un an dintr-o pedeapsa anterioară de trei ani.

Astfel că la pedeapsa nouă (furt, distrugere și conducere fără permis) se va adăuga și „coada” de un an.

Citește și:

loading...

11 comentarii la „Nu s-a astâmpărat, deși avea „coadă”

 • Flacaul asta e dovada vie ca exista si matze retardate….

  Răspunde
  • Chiar interesează pe cineva astfel de știri de doi lei?

   Răspunde
 • Indivizii de genul nu se mai fac bine… bani aruncați aiurea ca să ții pe mâncare, la pârnaie, tot felul de inutili.
  Ăștia trebuie puși la muncă.

  Răspunde
 • Flacaul a dat dovada ca puscariile au devenit niste hoteluri in care toti infractorii se intorc. Nu au de munca, nu au de cumparat mancare, au masa si caldura asigurate. Ar trebui pedeapsa cu munca fortata pentru ăștia, dar nu se poate, „drepturile omului”, doar oamenii cinstiti si normali sunt obligati sa munceasca sa poata trai, hotii traiesc ori din furat, ori intretinuti tot de noi cand ajung la puscarie. Asa e cand hotii fac legi pentru hoti.

  Răspunde
  • Daca e asa bine la puscarie tu de ce nu te cazezi acolo?
   Scapi si de munca, ca vad ca nu prea esti multumit ca trebuie sa muncesti ca sa traiesti.

   Răspunde
 • Cred ca statul Roman trebuie sa redeschidă mina de uraniu, este nevoie în industria nucleara și se pare ca are cu cine sa exploateze zăcământul. Ca parnaiasul asta sunt mulți, statul trebuie sa recupereze banii de la acești indivizi care nu dau semne de reabilitare.

  Răspunde
  • Pedeapsa cu munca fortata merita cei ca tine, care viseaza sa faca cu forta sclav pe cei de langa ei ca sa traiasca ei fara sa munceasca cu gandul ca doar vor sta sa puna biciul pe sclavi. Partea buna e ca cei cu idei din astea vor ramane vesnic saraci si vesnic se vor trezi cu scarba ca trebuie sa se duca sa traga la patron ca sa aiba ce manca.
   Giovany de ce nu se duce la munca in mina de uraniu daca tot vrea energie nucleara? E prea lenes?

   Răspunde
 • Pare un dani Mocanu în lucru. Drama dânsului va fi la smotocirea sprâncenelor la bulău, deși suspectez că serviciile astea-s de mult pe piața de profil din penitenciare. Oare de ce nu a făcut și el onlyf ca toți bombardierii de pe bulevard, acum dormea liniștit cu capul pe perna lui, îmbrățișat de dildoul preferat?
  Sau direcția Wagner, că Legiunea e prea birocratică zilele astea. Făcea un ban cinstit, bărbătește, îi mai scădea și testosteronul pe care nu-l are, totul bine.

  Răspunde
 • Bre nea Dane, ai logica întoarsă pe dos, oamenii care cotizează la stat critica sistemul. Nu vrem sa mai plătim cazarea voastră la penitenciar, ce nu înțelegi? Vrem sa investim în sănătate, învățământ nu în infractori și nici în politicieni.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.