Nu s-a reușit atribuirea locurilor din parcarea de la Casa Căsătoriilor – AJOFM. Iată de ce!

În această perioadă, Primăria Buzău continuă atribuirea locurilor din parcările asfaltate și trasate. 

Probleme au fost întâmpinate în parcarea de la Casa Căsătoriilor – AJOFM.

Conform informațiilor culese de reporterul buzoienii.ro, intenția responsabililor din Primăria Buzău n-a putut fi dusă la capăt din două motive.

În primul rând, a rezultat un număr insuficient de locuri de parcare comparativ cu numărul de apartamente din blocurile dimprejur. 

Mai exact, câte 9 locuri de parcare pe câte un bloc, prea puțin în condițiile în care aproape proprietarii au cel puțin câte o mașină. 

În aceste condiții, pentru a nu apărea conflicte între proprietari, șefii de scară au respins oferta primăriei.

Un al doilea motiv, îl reprezintă și frica proprietarilor din zonă.

„În această parcare interioară parchează și indivizi dubioși care frecventează așa-zisele cazinouri din zonă. Vă spun sincer, atât mie, cât și vecinilor, ne-ar fi frică să ne adresăm acestora pentru a elibera locul de parcare. Eu prefer să mă mai învârt nițel primprejur decât să-i spun unui ceafă lată din ăsta dă-te la o parte că e locul meu”, ne-a spus unul din locatarii din zonă. 

În schimb, municipalitatea a atribuit locurile în alte două parcări din oraș, iar o a treia se pregătește:

„Da, este adevărat, în aceste zile s-a făcut atribuirea în două dintre parcările asfaltate și trasate din municipiu. E vorba de cea de pe Bd. Mareșal Averescu, vizavi de unitatea militară, blocurile 104, 105 și 106, dar și din cartierul Broșteni, din spatele fostei cantine Contactoare, blocurile A4, A5, S1, S2. Pentru cei întârziați, vestea bună e că mai sunt câte 8-10 locuri libere în fiecare din cele două parcări. Aceștia pot face încă demersurile necesare pentru a primi la rându-le câte un loc în parcare”, ne-a informat Titus Samoilă, șeful Serviciului Patrimoniu, din cadrul Primăriei Buzău.

În perioada următoare se va face atribuirea și în parcarea din cartierul Micro III, în zona blocurilor C13, C14, C17, C18, B22, B23, B24 și B25. Locatarii sunt rugați să ia legătura cu responsabilii din Asociațiile de Proprietari. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.