Nu s-a uitat în oglindă și a ajuns pe masa de operație! Au apărut imaginile

Gabriel Ene, 34 de ani, mecanic de locomotivă, din Broșteni, a fost transferat aseară de la Buzău la București, pe secția de neurochirurgie a Spitalului Universitar.


Va fi operat la coloană și, posibil, la cap.

O clipă de neatenție

Ieri, buzoianul se afla în mașină, dinspre fabrica de bere spre centru.

Ca să depășească o dubă și un autobuz, vezi imaginile de mai jos, Gabriel a virat de pe banda 1 (de lângă bordură) pe banda 2. Nu s-a uitat însă în oglindă, pe banda doi circula o betonieră.

Skoda buzoianului a fost lovită pe rând de betonieră, un Renault de pe contrasens (cel mai puternic impact) plus un autobuz.
Aseară, șoferul Skodei a fost transferat de la Buzău la București la neurochirurgie pentru operație la coloană, posibil și la cap.

Să sperăm că va fi bine, la volan oricine poate greși – într-o clipă de neatenție.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Nu s-a uitat în oglindă și a ajuns pe masa de operație! Au apărut imaginile

 • Oricine poate gresi? Cati ar schimba banda fara sa se uite ce vine sau s-ar uita, dar nu ar observa o betoniera?
  Ma scuzi, Tereaca, dar eu si daca as avea vaga banuiala ca as fi capabil de asa ceva, m-as duce singur sa cer sa mi se anuleze permisul.

  Asta e groaza mea cand conduc, ma tem ca poate la un moment dat intra un kamikaze in mine, ori ca nu are oglinzi, ori ca depaseste in orb, ori ca il doare gatul sa intoarca capul sa se asigure, ori ca se uita in telefon.

  La scoala de soferi ar trebui sa se vizioneze fortat clipuri din accidente, cu oameni care nu mai au jumate de cap sau le lipseste jumate de corp si se uita nedumeriti in jur, ca nu-si dau seama ce s-a intamplat. Si sa scrie acolo viteza si din ce cauza s-a intamplat. Cand le e lene sa intoarca capul sa se asigure, sa-si aduca aminte de posibilele consecinte

  Răspunde
 • Isi merita soarta toti cei care conduc ca bezmeticii. Mare pacat de ranile sau pagubele suferite de cei implocati in accident fara vina lor.
  Nu de putine ori am patit pe Industriilor,cand orbetii schimba brusc banda si au intrat pe banda mea cu revenire la fel de brusca pe a lor cand au realuzat ca pot provoca o coliziune , lungimea zonelor de trecere – fara popici – fiind mica , mai ales cand ai 60-70 km/h.
  Insanatosire grabnica ii doresc, dar in acelasi timp sper sa ii suspende permisul de conducere pe o perioada luuuuunga.

  Răspunde
 • De acord cu cei care au comentat mai sus. Nu e loc de astfel de „greseli” in trafic, ca ii nenorocesti pe altii in primul rand!!
  La volan doar conduci, nu faci altceva!
  Din păcate și tribunalul la o adica e nesimtit de indulgent. Ex. Serban Huidu, a omorat 3 oameni din cauza vitezei ilegale si nu a facut o zi de puscarie. E strigator la cer.

  Răspunde
 • Întreb și eu: s-a dat în folosință str. Transilvaniei? Dacă DA atunci acest „nefericit” ce căuta pe banda 1? Problemă: pe str. Vulcan cei care vor să intre pe 1 Decembrie au interzis cu ocolire prin spatele blocurilor și se ajunge pe Independentei. Am fost singurul tempel din vreo 10 mașini care a respectat indicatoarele și după 50 de metrii am înțeles de ce au ales ceilalți șoferi să ignore semnele de circulație.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.