„Nu se închide că-i schimbăm numele în MALL😯!”

Câteva mii de buzoieni au ținut să vină azi la talciocul de la Drăgaică, îngrijorați de informațiile că târgul de azi va fi ultimul din acest an.

„Nu, nu se închide că o să-i schimbăm numele din talcioc în MALL și atunci nu va mai fi nicio problemă”, a glumit azi (făcând haz de necaz) administrația talciocului.

„Acum, redevenind serioși, noi sperăm să nu se închidă întrucât e în aer liber, lumea poartă mască, mesele sunt distanțate unele de altele. Cum vor funcționa piețele în aer liber, așa sperăm să putem funcționa și noi” – administrația talciocului

Foto, azi, la talcioc. Buzău

Pe de altă parte, în Hotărârea 52 a Comitetului pt. Situații de Urgență apare trecut explicit cuvântul talcioc în dreptul entităților pentru care se propune suspendarea activității.

Vom reveni cu decizia exactă atunci cînd va deveni oficială (luni sau în zilele următoare).

loading...

Un comentariu la „„Nu se închide că-i schimbăm numele în MALL😯!”

  • Talciocul este în aer liber! Legea spune ca dacă ar fi fost în spațiu închis ar fi trebuit închis! Plus ca vine frigul și lumea oricum va fi îmbrăcată, oricum or sa poarte mănuși și masca care este obligatorie. Adică vreți sa puneți ca exista riscul mai mic în Carrefour sau kaufland acolo unde practic sunt niște piețe acoperite? Hai sa fim serioși.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.