Nu se învață o zi, poate chiar două!

Veste bună pentru elevii și cadrele didactice din Buzău.

Inspectoratul Școlar  a anunțat că vineri, 5 octombrie, va fi zi liberă.

Este Ziua Educaţiei, şi, prin contractele colective de muncă încheiate la nivelul inspectoratelor şcolare, cadrele didactice au zi liberă.

Iar dacă profesorii au liber, vor avea și copiii.

Cum pe 6 și 7 octombrie, adică sâmbătă și duminică, se va desfășura referendumul pentru schimbarea constituției, iar clasele trebuie pregătite, e posibil să nu se învețe nici luni 8 octombrie.

Cel puțin cei din ciclul de dimineață, fie vor avea liber, fie vor face mai puține ore, fie orele de studiu vor fi reduse.

Apare astfel o minivacanță de trei și pentru unii mai norocoși – chiar de patru zile.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Schimbare de look a rondurilor din Buzău. Iată FOTO cu toate!  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Nu se învață o zi, poate chiar două!

  • Păi dacă e ziua educației nu este necesar să cinstești educația prin cunoaștere prin învățătură?. Ce fel de educație mai au acești elevi dacă statul âi învață să nu învețe și să le dea cât mai multe libere și vacanțe. Mă așteptam la propuneri din partea profesorilor și educatorilor ca această zi să fie una de discuții și aprofundare a conceptului de educație prin acumularea cunoștințelor deja învățate plus discuții libere despre posibilitatea de a învăța eficient și nu mecanic și haotic. Se pare că mai bune sunt zilele libere decât educația. Cam la atât se rezumă invatamintul romanesc să tragem chiulul legal si fără absențe. Te mai miri de ce nu știu să calculeze o arie s-au un volum. Hai dom’le e prea greu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.